Pressemeddelelse

Arla flyvende i Holland

En målrettet indsats for at synliggøre Arla Foods på det hollandske marked har netop resulteret i en pris som bedste virksomhed i kategorien »mest succesfulde introduktioner inden for ost«.


Arla Foods eksporterer feta, blåskimmel-, fløde- og revet ost til Holland, der er et af Europa Divisionens fokusmarkeder.
Konkurrencen, der også kan betegnes som en imageundersøgelse, gennemføres hvert år af Hollands største detailhandelstidsskrift, og bedømmelsen foretages af alle indkøbere inden for hollandsk detailhandel, dvs. Arla Foods’ kunder.

Flere tiltag
”Inden for det seneste halve års tid har vi gennemført flere tiltag, som har fået kunderne til at lægge mærke til os: Først og fremmest er vores sortiment blevet koblet sammen af det røde Arla Brand. Derudover har vi deltaget i en fagmesse, og for et halvt års tid siden ansatte vi en hollandsk key account manager. Det har virkelig givet os et skub fremad”, siger salgsdirektør i Division Europa Kim Pørksen.
”Vi har oplevet en meget positiv udvikling på det hollandske marked de senere år, og Arla Foods er i dag den stærkeste udenlandske leverandør af oste”, tilføjer han.
Arla Foods omsatte sidste år for 25 mio. euro (ca. 200 mio. kr.) på markedet.


Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager