Pressemeddelelse

Arla Foods scorer hattrick i Tyskland

For tredje år i træk modtog Arla Foods den prestigefyldte Primax-pris som den bedste internationale osteleverandør på det tyske marked.

Mandag 13. oktober dannede verdens største fødevaremesse, Anuga i Køln, rammen om uddelingen af Primax-prisen, som gives til de bedste leverandører på det tyske markedet. Og for tredje år i træk modtog Arla Foods prisen som den bedste internationale osteleverandør.

Prisen uddeles hvert år af den uafhængige tyske landbrugsorganisation Deutsche Landswirtschaft –Gesellschaft, DLG, der desuden uddeler en række medaljer for mejeriprodukter af særlig høj kvalitet. Arla Foods fik 22 guldmedaljer og 24 sølvmedaljer.

Både smag, udseende og emballage indgår i bedømmelsen, og den virksomhed, hvis produkter tilsammen får højest karakterer,vinder Primax-prisen.

”Der følger en helt særlig stolthed med at modtage prisen for tredje år i træk. Det er en bekræftelse af vores indsats for at lave højt forædlede og forbrugerorienterede produkter, og det styrker os i troen på, at det er denne vej, vi konsekvent skal følge”,
Direktør i Arla Foods tyske datterselskabsdirektør Henrik Stigkær fik overrakt Primaxprisen af præsidenten for DLG Phillip Freiherr von dem Bussche.

siger datterselskabsdirektør Henrik Stigkjær, som også fortalte, at DLG-medaljerne er meget kendte kvalitetsmærker blandt de tyske forbrugere.

Derfor bruger Arla Foods medaljerne aktivt i markedsføringen på det tyske marked. Eksempelvis er de populære Buko produkter i Tyskland præget med medaljerne.

Efter prisuddelingen holdt Arla Foods pressemøde for den tyske presse, som mødte talstærkt op for at høre om Primaxprisen, Arla Foods’ nye fedtfattige ostesortiment i Tyskland samt indførelsen af kvalitetsprogrammet Arlagården.

Anuga afholdes i Køln hvert andet år. Der er ca. 6000 udstillere fra 100 lande.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager