Pressemeddelelse

Næsten al mælk indsamlet til tiden trods snevejret

På trods af weekendens snevejr, der tog til natten til mandag, blev så godt som al mælken fra Arla Foods’ andelshavere i Danmark samlet ind efter planen.

Kun enkelte steder måtte tankvognschaufførerne opgive at komme frem, og hos disse andelshavere blev mælken samlet ind i løbet af mandagen i takt med, at vejene blev ryddet for sne. Hårdest ramt af snevejret var andelshaverne i den østlige del af Sjælland, på Djursland og i visse områder i Nordjylland.

”Mens mange tankvognschauffører følte sig svigtet i forbindelse med islaget i juledagene, må vi efter weekenden konstatere, at det generelle billede er, at andelshaverne har været rigtig gode til dels at gruse og hjælpe tankvognschaufførerne med at komme igennem, dels via telefon at holde chaufførerne underrettet om sitiuationen ved gårdene”, siger transportdirektør i Division Medlemmer Jørgen Lyngsø.

Hver dag året rundt har Arla Foods i Danmark godt 160 indsamlingsbiler på vejene for at indsamle mælken fra andelshaverne.
Snevejret skabte også forsinkelser for Arla Foods’ distributionsbiler og pressede situationer på friskvareterminalerne, men varerne kom alle frem i løbet af mandagen, oplyser Laila Munk Lykkehave, Arla Foods’ Kundeservicecenter i Vejle.
Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark