Pressemeddelelse

Guld til Matilde Café

Arla Foods har med de to seneste varianter i serien af Matilde Café produkter - Choko-Hazelnut og Choko-Caramel - vundet guldprisen i kategorien mejeriprodukter i den danske del af SIAL d’Or konkurrencen.

De to produkter skal nu dyste mod mejeriprodukter fra 26 andre lande ved fødevaremessen SIAL, der afholdes i Paris til oktober.

Dommerpanelet betegner Matilde Café Choko-Hazelnut og Choko-Caramel som ”gode og moderne produkter til unge voksne”, og i bedømmelsen blev der også lagt vægt en god og professionel markedsføring. SIAL er en international fødevaremesse, der afholdes i Paris hvert andet år. Arla Foods har tidligere opnået flotte resultater ved messen. I 1990 vandt Gourmalite – en hytteost med dressing – kategorien for mejeriprodukter, og i 1986 blev Cultura nr. 2 i samme konkurrence.

Matilde Café - nye smagsvarianter

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager