Overvældende interesse for Arla ernæringsseminar

Læs tid
1 min
Publiceret
25 februar 2004
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Interessen for et ernæringsseminar, som Arla Foods arrangerer i marts har været så overvældende, at der allerede tre uger før tilmeldingsfristen udløber, ikke er flere ledige pladser.

Seminaret, der bl.a. retter sig mod diætister, ernæringsøkonomer og andre faguddannede inden for sundhedssektoren sætter fokus på tre aktuelle ernæringsemner - bl.a. betydningen af proteinindtag i forbindelse med styrketræning, vidensgrundlaget for de officielle kostanbefalinger, samt betydningen af kostens kalciumindhold i forhold regulering af vægten.

Derudover vil den seneste viden om sødestoffet tagatose, samt baggrunden for udviklingen af mælkesyrekulturen Lactobaccilus Casei F 19 blive præsenteret.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663