Pressemeddelelse

Svenske medarbejdere mødte ledelsen

Svenske medarbejder-
repræsentanter informeret om kommende nedskæringer og ny struktur.

Produktionsstrukturen inden for konsummejerierne i Sverige, nedskæringer i salgsorganisationen og presset fra detailhandelskæderne om leverance af mejeriprodukter i kædernes egne mærker var blandt emnerne på det årlige møde mellem medarbejderrepræsentanterne og ledelsen i Sverige, der blev afholdt i Linköping i sidste uge.

Produktionen på konsummejerierne i Sverige er for øjeblikket ved at blive analyseret med henblik på at øge effektiviteten. Samtidig er Division Sverige i færd med at gennemføre en reduktion af den ca. 260 mand store salgsstyrke med ca. 60. Endelig er Arla Foods i Sverige også omfattet af nedskæringerne på det administrative område.
På baggrund af de forhold udtrykte flere af de svenske medarbejderrepræsentanter bekymring for, at der vil forsvinde kompetence ud af selskabet. En kompetence som det vil tage mange år at bygge op igen.

”Vi er tvunget til at gennemgå kapaciteten på alle vore driftssteder og gøre alt for at øge effektiviteten for at kunne stå imod den skærpede konkurrence”, sagde personalechef i Sverige Carl-Ivar Ström på mødet.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark