Pressemeddelelse

Boliger bygges på gammel mejerigrund

Halvdelen af Snejbjerg Mejeri er blevet solgt, og de nye ejere har planer om både at lave butikker og boliger på området.

Snejbjerg Mejeri lukkede første januar 2004, og nu ligger planerne for mejeriets grund klar. Halvdelen af den er blevet solgt til entreprenørfirmaet C.C. Contractor fra Herning, der vil lave 55 boliger og to dagligvarebutikker på stedet.

Der er på nuværende tidspunkt solgt 20 af de 55 kommende boliger, der forventes at stå klar senest sommeren 2006. Der skal samtidig føres en ny vej igennem området, som entreprenørfirmaet håber at kunne kalde ”Mælkevejen”. Området ved fabrikken er i forvejen boligområde, så planerne for grunden stemmer overens med det eksisterende område.

”Byrådet har rost planerne, og det nye område får et torv, der bliver centrum i Snejbjerg. Folk vil gerne bo bynært, og det har de mulighed for her”, siger direktør i C.C. Contractor Laurits J. Pedersen.

C. C. Contractor overtager området første september, og inden da skal Arla Foods sørge for at rive mejeri-bygningerne ned. På den anden halvdel af området vil bygningerne blive stående, indtil den også er solgt. C. C. Contractor har forkøbsret.

”Der kan ikke sælges så mange boliger på én gang i Snejbjerg, så vi venter med at se på den sidste del af området, til der er faldet ro om det første byggeri”, siger Laurits J. Pedersen.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager