Pressemeddelelse

Canadas ambassadør på besøg

Canadas ambassadør i Danmark Fredericka Gregory gæstede torsdag i sidste uge Arla Foods’ hovedkontor i Viby.

Ambassadøren ville høre mere om Arla Foods, der købte den canadiske ostevirksomhed National Cheese Company Ltd. sidste efterår.

”Det er den seneste større uden- landske investering i Canada, og derfor var jeg naturligvis interesseret i at se Arla Foods’ hovedkvarter”, sagde Fredericka Gregory efter besøget.

Ambassadøren fik på et møde med Arla Foods’ viceadm. direktør Andreas Lundby en gennemgang af virksomheden og af aktiviteterne i Canada.

”Vi ser Arla Foods som en leverandør af produkter af meget høj kvalitet, og vi mener, at investeringen i Canada kan tilføre markedet stor værdi. I Canada føler vi os som en blanding af europæisk og nordamerikansk kultur, så vi har det nemt med europæiske virksomheder, og jeg tror også, at de føler sig hjemme i Canada”, sagde ambassadøren.
 
Den canadiske ambassadør Fredericka Gregory fik en orientering om Arla Foods og aktiviterne i Canada af viceadm. direktør i Arla Foods Andreas Lundby.















Efter besøget hos Arla Foods fortsatte ambassadøren til Forskerparken for blandt andet at se nærmere på forskningsprojekter, som canadiske forskere udfører i samarbejde med danske virksomheder.


Læs også:



Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager