Pressemeddelelse

Maren er en populær KOmmerat

Første udgave af KOmmeratspillet er netop slut. Deltagerne kunne passe op til seks køer, med koen Karla, der er kendt fra arla.dk’s børnehjørne, som guide. I alt er 22.532 KOmmerater blevet oprettet af 12.983 deltagere i de 50 dage, konkurrencen har kørt.

Der har været kamp til det sidste blandt de førende deltagere, der har holdt godt øje med hinanden på highscoren undervejs. Nogle har endda gjort mere end at passe køerne godt for at skaffe point.

”Undervejs har vi måttet lukke et par huller, som fiffige spillere fandt i spillet, så de lettere kunne tjene point”, fortæller projektleder Marianne Andreasen.

Men Phillip Aggelund på otte år, der blev vinderen af spillet, har været meget aktiv med at passe sin ”Ko nr 2”, der fik 269758 point, og er blevet passet 17 gange i døgnet alle 50 dage.

Phillip Aggelund har vundet 10.000 kroner til en bondegårdsferie.

Hos nogle deltagere er hele omgangskredsen blevet involveret; en spiller skrev undervejs til Arla og fortalte, at hele familien havde en KOmmerat, og de hjalp hinanden med at passe køerne på skift.

38 procent af deltagerne er mellem ni og 13 år, men der har været spillere i alle aldre. Maren og Karla har klart været de mest populære navne, og næsten halvdelen af alle KOmmeraterne har været sortbrogede køer.
Koen Karla har givet gode råd undervejs i KOmmeratspillet

Næste konkurrence på KOmmeratspillet er allerede på tegnebrættet.

”Vi er så småt i gang med at tænke på den næste konkurrence på KOmmeratspillet. Næste spil vil indeholde flere helt nye og spændende funktioner”, lover Marianne Andreasen.

Det forventes, at en ny konkurrence på KOmmeratspillet går i luften til efteråret. Det er muligt at tilmelde sig KOmmeratmailen, så man automatisk modtager en mail, når den nye omgang af spillet går i gang. Indtil da kan man stadig passe sine KOmmerater, dog uden at indgå i en konkurrence.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager