Pressemeddelelse

Opbakning til den videre fusionsproces

Diskussionen omkring kapital i et nyt Campina Arla var i centrum på Arla Foods’ ordinære repræsentantskabsmøde i Aalborg torsdag og fredag i sidste uge.

Debatten på mødet afspejlede et repræsentantskab, der var skeptisk i forhold til kapitalspørgsmålet, men positiv i forhold til en fusion. I sin beretning på mødet slog formanden for Arla Foods fast, at han mener, en fusion er den rigtige vej at gå:

”Jeg er fortsat fuldt overbevist om, at en fusion med Campina vil være et meget attraktivt skridt for Arla Foods, og den kan yde et vigtigt bidrag til indtjeningen for selskabet og for andelshaverne”, sagde Knud Erik Jensen og fortsatte:

”Jeg ved godt, at især danske aviser mener, at de næsten dagligt kan afsløre sensationelle nyheder, som har betydning for en eventuel fusion. Men indtil videre er der dog ikke ad denne kanal bragt overraskende nyheder frem. Det er klart, at i så kompleks en sag som denne kan ingen forvente, at alle detaljer er fuldt belyst for alle, umiddelbart efter at hensigtserklæringen er underskrevet”, sagde formanden.

Flere repræsentantskabsmedlemmer mente, man burde løftet blikket og se på de store i linjer i en fusion, og det var formanden enig i:
”Vi må tage de overordnede briller på. Vi skal holde fast i, at vi her har to virksomheder, som komplementerer hinanden godt. Det er med fusioner som med så mange andre store beslutninger, der skal tages. Starter man med detaljerne, så sker der aldrig noget”, sagde han.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager