Pressemeddelelse

Prominente besøg på Akafa

Pulverfabrikken Akafa har på kort tid haft flere prominente gæster fra Østen.

Fredag før påske gæstede en delegation fra Malaysia med den malaysiske landbrugsminister Tan Sri Muhyiddin i spidsen pulverfabrikken, og torsdag i denne uge ankommer en delegation fra Kina.

Besøget fra Malaysia var arrangeret af Landbrugsraadet. Gæsterne havde før besøget på Akafa blandt andet besøgt en virksomhed i Ålborg og overværet fiskeriauktionen i Skagen. På Akafa fik gæsterne en præsentation af virksomheden Arla Foods, og efter en rundvisning på fabrikken gik turen til en af Arlas andelshavere i nærheden.

I Malaysia, hvor Arla Foods har salgskontor, afsættes ud over ost og smør en række specialpulverprodukter til børn. Pulverprodukterne fremstilles blandt andet på Akafa, der har 325 ansatte.
Efter rundvisningen på Akafa besøgte gæsterne fra Malaysia en af Arla Foods' andelshavere.


Også i denne uge åbner Akafa dørene for en delegation af gæster fra Østen, når repræsentanter fra de kinesiske fødevaremyndigheder og en række fødevareorganisationer torsdag lægger vejen forbi fabrikken.

Bag det besøg står Nord Danmarks EU-kontor i Aalborg. Kontoret arbejder med forskellige EU-relaterede projekter – i dette tilfælde et projekt for at skabe bedre samhandelsrelationer til Kina på fødevareområdet.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager