Pressemeddelelse

Arlas gourmetsortiment vinder kvalitets- og innovationspris

Arla modtog mandag eftermiddag Dansk Fødevare Forums kvalitets – og innovationspris, som blev overrakt af familie- og forbrugerminister Lars Barfoed ved Dansk Fødevare Forums årsdag på Nordatlantens Brygge i København.

I begrundelsen for at give prisen til Arla blev der lagt vægt på, at Arla med sin ambition om at udvikle specialoste på basis af rå mælk er vendt tilbage til mejeribrugets rødder. Men prisen gives også for det specialsortiment, der er udviklet i samarbejde med - og kun afsættes til - topkokke. Udviklingsarbejdet har ført til, at andre specialprodukter som ”Lurpak smør med Læsø salt” og egnsmælk, der afsættes i detailhandelen, er kommet den almindelige forbruger til gode.

”Dermed viser Arla en vilje til ikke blot at hente inspiration i historien og blandt den gastronomiske elite og producere et smalt sortiment af varer i høj kvalitet, men også til at højne det generelle niveau i den brede produktion,” hedder det blandt andet i begrundelsen.

Prisen blev modtaget af Tim Ørting Jørgensen, der er direktør for Arlas Division Danmark. Han benyttede lejligheden til at takke de danske topkokke, som hjælper Arla med at udvikle gourmetprodukter.

“Vores samarbejde med kokkene har været særdeles lærerigt for de Arla-medarbejdere, der deltager i udviklingsarbejdet. Men erfaringerne har også bredt sig som små ringe i vandet internt i virksomheden. Vi er blevet mere bevidste om det ansvar, der hviler på os for fortsat at udvikle højkvalitetsprodukter,” sagde Tim Ørting Jørgensen.

Læs mere på Dansk Fødevare Forums hjemmeside

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager