Pressemeddelelse

Færch på Køkkenbloggen

Mandag i uge 19 starter endnu en Arla-blogger. Denne gang er det lederen af Karolines Køkken Tove Færch, som skal blogge om MAD.

”Jeg vil blogge om mad på almindelig hverdags niveau. Ikke noget højt ravende om store kulinariske udskejelser, men om det, der foregår i det daglige køkken”, fortæller Tove Færch.

Hun er nummer fem i rækken af bloggere på arla.dk. Der findes også pressechefens blog ”Mellem Linjerne”, forbrugerredaktørens blog ”Omtanker”, ernæringsekspertens blog ”Krop og Kost” samt landmandens blog ”Bækgården ”.

Køkkenbloggen  skal ikke som ”Krop og Kost” komme ind på emner omkring sundhed og god kost, men derimod beskæftige sig mere alment med mad. En travl leder af Karolines Køkken skal nu lægge hovedet på bloggen på arla.dk
Jeg kunne f.eks forestille mig at tage et emne op, der handler om det etiske i at spise foie gras, problemet med at få lavet en hurtig aftensmad til familien – er det så slemt at smide en færdiglavet sovs i gryden - og så videre. Men det skal være en blog helt på det jævne, om alt hvad der foregår, når man laver mad”, siger Tove Færch.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager