Færch på Køkkenbloggen
- Læs tid
- 1 min
- Publiceret
- 10 maj 2006
- Kontaktpersoner:
- Skrevet af
Mandag i uge 19 starter endnu en Arla-blogger. Denne gang er det lederen af Karolines Køkken Tove Færch, som skal blogge om MAD.
”Jeg vil blogge om mad på almindelig hverdags niveau. Ikke noget højt ravende om store kulinariske udskejelser, men om det, der foregår i det daglige køkken”, fortæller Tove Færch.
Hun er nummer fem i rækken af bloggere på arla.dk. Der findes også pressechefens blog ”Mellem Linjerne”, forbrugerredaktørens blog ”Omtanker”, ernæringsekspertens blog ”Krop og Kost” samt landmandens blog ”Bækgården ”.
Køkkenbloggen skal ikke som ”Krop og Kost” komme ind på emner omkring sundhed og god kost, men derimod beskæftige sig mere alment med mad. En travl leder af Karolines Køkken skal nu lægge hovedet på bloggen på arla.dk
Jeg kunne f.eks forestille mig at tage et emne op, der handler om det etiske i at spise foie gras, problemet med at få lavet en hurtig aftensmad til familien – er det så slemt at smide en færdiglavet sovs i gryden - og så videre. Men det skal være en blog helt på det jævne, om alt hvad der foregår, når man laver mad”, siger Tove Færch.
Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.