Pressemeddelelse

Arla Foods koncernen frasælger pastavirksomheden Pastella A/S

Aktieselskabet Beauvais køber pastavirksomheden Pastella A/S, som hidtil har været ejet af Tholstrup Cheese i Arla Foods koncernen.

Pastella er i dag markedsleder inden for frisk pasta i Danmark, Sverige, Finland og Holland og har hovedkontor i Fredericia samt produktionsvirksomhed i Fredericia og Skovlund. Pastella A/S har en årlig omsætning på ca. 130 mio. DKK og beskæftiger 73 medarbejdere.

"Salget af Tholstrup's pastaforretning sker i tråd med vores ønske om at koncentrere os om vores kerneforretning. Vi er glade for at have solgt til Beauvais, som vi er overbeviste om kan videreføre og udvikle forretningen," siger Arla Foods' vice-adm. direktør Povl Krogsgaard.

Aktieselskabet Beauvais producerer og markedsfører et bredt sortiment af fødevarer under mærkerne Beauvais, FRESH Light, Risifrutti, Den Gamle Fabrik, Grandiosa og Glyngøre og er markedsleder inden for de fleste af sine produktområder. Beauvais omsætter for ca. 650 mio. DKK og beskæftiger 210 medarbejdere.

"Markedet for frisk pasta er i vækst, og med købet af Pastella styrker Beauvais sin mærkevareportefølje samt ser gode muligheder for at videreudvikle dette område i Norden," siger Beauvais' adm. direktør Per Fallang.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager