Pressemeddelelse

Arla hæver mælkeprisen med yderligere 10 øre

Arla Foods hæver nu acontoprisen med yderligere 10 øre pr. kg mælk med virkning fra 10. september.

I sidste uge hævede Arla Foods' bestyrelse mælkeprisen med 12,8 øre pr. kg ud fra allerede annoncerede prisstigninger i efteråret, og annoncerede samtidig at der kunne ske flere acontoprisforhøjelser senere. Med de ekstra 10 øre har Arla Foods indtil videre hævet acontoprisen med sammenlagt 22,8 danske øre (28,1 svenske öre).

"Forhøjelsen kommer på baggrund af yderligere prisstigninger, som Arla nu skal til at melde ud i den takt, som markedet kan følge med," siger adm. direktør Peder Tuborgh, Arla Foods.

"Der skal ikke ikke herske nogen tvivl om, at vi ønsker at beholde alle vores andelshavere. Vi har derfor besluttet at foretage en yderligere justering af acontoprisen allerede nu for at sende et klart signal til vores andelshavere."

"Udviklingen på verdensmarkedet viser, at acontoprisen fremover vil blive mere bevægelig både i op- og nedadgående retning, sådan vil det også blive i Arla Foods," siger han og understreger, at Arla Foods med sin forædlingsstrategi og stærke mærkevarer stadig vil være mere robust over for udsving i markedet.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager