Pressemeddelelse

Internationale guldmedaljer til Arlas skimmel og feta

Kvibille Whiskyädel, Apetina Feta og Sort Castello vandt guldmedaljer, da World Cheese Awards 2007 for nylig blev afholdt på messen International Food & Drink Exhibition i London.

Apetina Feta er blandt de tre oste fra Arla Foods, som er blevet anerkendt med guldmedaljer ved World Cheese Awards 2007. Konkurrencen arrangeres årligt af en sammenslutning af delikatessebutikker, og i alt vurderede 120 internationale dommere mere end 2.000 oste fra hele verden fordelt på 62 kategorier. Tre af guldmedaljerne gik til oste fra Arla Foods - heriblandt to danske af slagsen, nemlig Apetina Feta fra Bov Mejeri og Sort Castello fra Gjesing Mejeri.

"Vi er stolte over den her anerkendelse fra en række højt kvalificerede fagfolk, og for Apetina's vedkommende er guldmedaljen helt klart med til at slå Apetina navnet fast

internationalt i folks bevidsthed. Det viser, at vi tager vores kategorilederskab alvorligt og hele tiden arbejder på at videreudvikle vores produkter," siger Arla Foods' internationale marketingsdirektør Kim Christensen.

"Udmærkelsen af Castello bekræfter endnu en gang, at det er et bæredygtigt mærke og et produkt af høj kvalitet," tilføjer Kim Christensen.

Arla Foods modtog derudover en guldmedalje for den specielle svensk-producerede Kvibille Whiskyädel, som er en ost, der bades i whisky på mejeriet, inden den sættes til at modnes på lageret. Osten produceres på Kvibille Mejeri og kan i øjeblikket kun købes i Sverige.

Du kan læse meget mere om World Cheese Awards 2007 på www.finefoodworld.co.uk.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager