Pressemeddelelse

KOmmeratspillet er på nettet igen

Mandag klokken 14 blev årets udgave af det populære KOmmerratspil lanceret i en ny version på nettet. Online-spillet giver interesserede i alle aldre mulighed for at stifte virtuel bekendtskab med malkning, fodring – og kodating.

I KOmmeratspillet skal spilleren hjælpe Koen Karla med at passe og pleje en mælkekvægsbesætning, så den giver mest mulig mælk. Undervejs skal der tages højde for rengøring, fodring, kopleje (såsom KO-massage og KO-decure) – og så skal spilleren huske at sende sine KOmmerater på dates, så de kan få flere køer.

Spillets målgruppe er de 8-12 årige, men alle der har lyst til at prøve kræfter med hvervet som mælkeproducent, har mulighed for at spille med. Sidste år blev der oprettet næsten 35.000 stalde fordelt på 31.000 brugere.

Hvor kommer mælken fra?
Formålet med spillet er at give spilleren indsigt i koens liv og Arlagårdens mange kvalitetskrav. KOmmeratspillet udfordrer hele tiden spilleren til at foretage valg ud fra aspekter som for eksempel dyrevelfærd og mælkemængde - ligesom i den virkelige verden. Skal man for eksempel satse på økologisk eller konventionel mælk?

”Vi vil gerne udbrede kendskabet til kvalitetsprogrammet Arlagården. Og KOmmeratspillet er en let, sjov og lærerig måde for børn at udforske hvor mælken kommer fra,” fortæller Søren Bang Rasmussen fra Arla Foods' marketingafdeling.

Dyst mod andre spillere
Nyhederne i årets KOmmeratspil er muligheden for at skrabe flere point sammen ved at tage sin bedste KOmmerat med på dyrskue. Desuden kan man konkurrere mod andre spillere der er online i KO-dysten eller KO-turneringen. Uanset hvad gælder det dog om at passe sin stald bedst muligt, da det er altafgørende for hvor godt man klarer sig i alle spillets facetter.

I løbet af spillet optjener spillerne point og lodder alt efter hvor godt de klarer sig i de otte uger KOmmeratspillet kører (1. oktober til 30. november). Udover hovedpræmien, som udtrækkes 1. december, er der også ugepræmier og spurtpræmier undervejs.

Læs mere om KOmmeratspillet på www.kommeratspillet.dk

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager