Pressemeddelelse

Ny skummetmælk fra køer på græs

5. august står en ny skummetmælk klar i køledisken, når konceptet Arla Lærkevang® udvides.

Sidste år rekrutterede Arla Foods et antal mælkeproducenter i Danmark, som dagligt kunne levere mælk fra køer på græs. Mælken fik navnet Arla Lærkevang® og ankom til danske butikker i juni 2007. Salgsforventningerne er blevet indfriet, og derfor udvides sortimentet nu fra ikke kun at tælle en Minimælk til også at omfatte en skummetmælk.

"Arla Lærkevang® er en skummetmælk fra danske køer på græs, som er go' på den naturlige måde. Arla Lærkevang® er din sikkerhed for frisk mælk fra danske køer, der har været på græs. Hver dag køres mælken fra de danske Arla gårde til mejerierne, hvor mælken tappes om natten og leveres til de første butikker om morgenen," fortæller Jakob Nørgaard, kategoriansvarlig for mælk på Arla Foods' nordiske marked.

Den nye Arla Lærkevang® skummetmælk erstatter den normale Arla Ekspres Skummetmælk. Arla Lærkevang® kommer fra ca. 170 særligt udvalgte danske gårde, hvor køerne græsser ude hele sommeren og hvor deres vintermenu består en højere andel græs end konventionelle køer.

"Vi deltager i den forskning, der lige nu kører på højtryk for at kortlægge sammenhængen mellem køers foder og mælkens ernæringsmæssige indhold og smag. Arla Lærkevang® var første skridt på denne spændende vej, og nu kommer så det næste i form at skummetmælken," siger Jakob Nørgaard, der understreger, at ambitionen er at kunne rykke endnu flere produkt-varianter over til Lærkevang® konceptet.

Den nye Arla Lærkevang® skummetmælk tappes på mejerierne i Slagelse, Christiansfeld og Hobro.

Læs mere om Arla Lærkevang®

For yderligere information, kontakt venligst:
Jakob Nørgaard, Arla Foods, tlf. ( 45) 89 38 16 49 eller ( 45) 20 60 66 33.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonGlobal Pressechef

(kun henvendelser fra pressen)

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Kun henvendelser fra pressen.