Pressemeddelelse

DBU og Arla satser på sundheden

Arla Foods forlænger sit sponsorat af det danske fodboldlandshold samt DBU's populære fodboldskoler frem til 2014. For Arla indebærer aftalen et endnu større fokus på børne- og ungdomsaktiviteter.

Når over 30.000 børn og unge næste år løber ud på grønsværen på DBU’s mange fodboldskoler over hele landet, vil det fortsat være med Arla som hovedsponsor. Arla har valgt at forlænge sit mangeårige sponsorsamarbejde med DBU i yderligere fire år frem til og med VM i 2014.

"I Arla er vi er først og fremmest tilfredse med, at den nye sponsoraftale lægger op til et endnu tættere praktisk samarbejde med DBU om at styrke sundhedsprofilen på fodboldskolerne. Det er vigtigt for os, at der ikke kun bliver taget hånd om eliten, men at vi sammen med DBU kan være med til at inspirere børn og unge til en sund livsstil," siger Arla Foods' marketingdirektør for det danske marked, Jesper Friis.

I den nye aftale indgår Arla direkte i et samarbejdsudvalg på Børn & Unge området. Samtidig indstiftes en initiativpris, som hvert år skal gives til frivillige ildsjæle i danske fodboldklubber, der er med til at fremme sundheden hos børn og unge.

Udover fodboldskolerne omfatter sponsoraftalen også DBU’s herrelandshold, hvor Arla fortsætter som den ene af to hovedsponsorer sammen med DONG Energy. Prisen for hver af de to hovedsponsorater er sat til 7,5 mio. kr. om året.

”Vi ser sponsoratet som en komplet pakke, der forener det folkelige sammenhold omkring A-landsholdet med en investering i sund kost og bevægelse til børn og unge. Sponsoratet er af stor værdi for os – dels i form af de øgede aktiviteter for børn og unges sundhed, som ligger tæt på Arla’s værdigrundlag, og dels rent markedsføringsmæssigt og i forhold til kunderelationer,” siger Jesper Friis.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager