Pressemeddelelse

Åke Hantoft er valgt som ny formand for Arla Foods

Arla Foods har i dag fået ny formand. Svenske Åke Hantoft afløser danske Ove Møberg, som selv har valgt at stoppe efter fire år på posten.

“At være formand for Arlas bestyrelse er en af de vigtigste poster, man kan have som mælkeproducent. Arla er både et globalt og lokalt mejeriselskab, som har en stærk markedsposition. Vi har en stærk strategi, som lægger rammen for vores fremtidige vækst. Den skal hjælpe til, at vi mælkeproducenter, som ejer selskabet, får en god mælkepris. Jeg er meget stolt over den tillid, som der nu vises mig, og jeg ser meget frem til at stå i spidsen for bestyrelsen,” siger Åke Hantoft.

Næstformand siden 2003
Hantoft har været næstformand for Arla Foods siden 2003. Han blev i 1998 medlem af bestyrelsen for Arla ekonomisk förening, som i 2000 fusionerede med danske MD Foods til det nuværende Arla Foods.

Arla Foods har i dag også fået ny næstformand. Det er danske Jan Toft Nørgaard, som har været medlem af Arla Foods‘ bestyrelse siden 2000.

Der er desuden kommet to nye medlemmer i Arlas bestyrelse. Det drejer sig om Bjørn Jepsen (næstformand i Region Vest i Danmark) og Bjarne Hass Nielsen (medarbejdervalgt medlem fra Brabrand Mejeri i Danmark).

Arlas bestyrelse konstituerer sig selv med formand og næstformand hvert andet år i forbindelse med Arla Foods’ repræsentantskabsmøde. Det møde blev afholdt i dag i Nyborg.
 

 

Yderligere information

Theis Brøgger, Pressechef

 

Telefon: +45 40 33 10 47

Links

   

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager