Pressemeddelelse

EU-myndigheder godkender fusion mellem Hansa-Milch og Arla

De europæiske konkurrencemyndigheder har dags dato meddelt, at de godkender fusionen mellem tyske Hansa-Milch eG og dansk-svenske Arla Foods amba. Fusionen træder i kraft med tilbagevirkende effekt fra 1. januar 2011.

Godkendelsen betyder, at Arla og Hansa-Milch nu kan gå i gang med at implementere fusionen og påbegynde de fælles aktiviteter på det tyske marked.

”Vi glæder os over, at fusionen nu er godkendt. De næste måneder vil gå med at få gang i alle de synergier, som er oplagte i forretningen. Det vil være inden for områder som produktion, salg, sortiment, økologi og indkøb. Hansa-Milch har nogle ualmindeligt stærke produkter og gode medarbejdere, så vi har alle muligheder for sammen at udvide forretningen på det tyske marked,” siger koncerndirektør for Arlas internationale forretning, Tim Ørting Jørgensen.

Hansa-Milch er et af de større regionale mejerier i Tyskland, og mejeriet producerer hovedsageligt friskvarer som drikkemælk, fløde, yoghurt og crème fraiche – både under eget varemærke Hansano® og under såkaldte private labels, som er butikkernes egne mærker.

Arla Foods har en lang historie i Tyskland med kendte varemærker som Arla Buko® og Arla Kærgården®.

.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager