Pressemeddelelse

Få 4.000 opskrifter fra Arla Karolines Køkken på mobilen

Arla har forbedret sin populære kogebogs-applikation, så den nu indeholder samtlige opskrifter fra Arla Karolines Køkken® og en række nye funktioner. Den nye Arla Karolines Køkken® App fås både til iPhone, iPad og Android-mobiltelefoner.

Hvad skal vi have til aftensmad? Det spørgsmål stiller mange danskere sig selv sidst på dagen. Nu giver en ny og gratis App fra Arla Karolines Køkken® adgang til de cirka 4.000 lækre og gennemtestede opskrifter – også alle dem fra Karoline-kogebøgerne - som hidtil kun har været tilgængelige via Arlas hjemmeside – arla.dk.

”Vi vil gerne gøre livet nemmere for børnefamilierne og alle andre danskere. Vi ved, at mange først planlægger aftensmaden i sidste øjeblik. Med den nye App har du altid inspiration til nem, sund og lækker mad lige ved hånden - uanset om du er på arbejde, på vej hjem eller står i supermarkedet,” siger Tove Færch, der er opskriftsansvarlig i Arla og leder af Karolines Køkken.

App’en indeholder stort set samme funktioner som det kendte Karoline-opskriftsunivers på Arla.dk. Alle opskrifter er med foto, ingrediensliste, bedømmelser af opskriften og indkøbsliste. Du kan søge ud fra en række kriterier, f.eks. hurtig eller fedtfattig mad, sæson, råvarer, måltidstype og lande. Du kan også gemme dine favoritter, dele på Facebook, bruge et minutur direkte i App’en og meget mere.

Samme brugerflade som på Arla.dk
Arla lancerede sin første kogebogs-app i maj 2009. Den er siden blevet downloadet 180.000 gange, men mange brugere efterlyste hurtigt flere opskrifter end de 300, som var inkluderet, fortæller Vibeke Dyremose Bjerkvold, der er webmanager i Arla.

”Nu har vi taget hele pakken af opskrifter med og gjort App’en mere personlig for den enkelte bruger. Samtidig har vi arbejdet på at gøre brugerfladen genkendelig i forhold til Arla.dk, hvor vi har over en halv million besøgende hver måned. Vi forventer, at mange af dem også vil bruge den nye App,” siger hun.

Arla Karolines Køkken® App’en til iPhone kan allerede nu hentes kvit og frit i Apple App Store. Versionerne til iPad og Android-mobiltelefoner følger i oktober.

Med Arla Karolines Køkken® App kan du bl.a.:

  • finde cirka 4.000 opskrifter (i den seneste version var der 300)
  • søge efter f.eks. fedtfattig mad, råvarer, sæson, måltid og lande
  • lave indkøbsliste ud fra opskrifterne
  • bruge minutur direkte i app’en
  • dele med dine venner på Facebook og e-mail
  • gemme favoritopskrifter
  • bedømme opskrifter
  • se liste med bedst bedømte opskrifter
  • se liste med top 25 opskrifter


For yderligere information, kontakt:
Tove Færch, leder af Karolines Køkken, Arla Foods, telefon 8938 1674
E-mail: tof@arlafoods.com

Vibeke Dyremose Bjerkvold, webmanager, Arla Foods, telefon 8938 1645
E-mail: vibje@arlafoods.com

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager