Nyhed

Ny Cheasy Koldskål med 58% mindre fedt

Arlas nye Cheasy Koldskål giver både diabetikere og sundhedsbevidste forbrugere mulighed for at nyde koldskål med god samvittighed.

Danskerne elsker koldskål om sommeren, og nu udvider Arla koldskålssortimentet med en ny og smagfuld variant uden tilsat sukker og med kun 1,1% fedt. Dermed indeholder produktet 58 procent mindre fedt end traditionelle koldskålsprodukter.

Cheasy Koldskål er den første danske koldskål uden tilsat sukker på markedet. Produktet imødekommer en stigende efterspørgsel fra blandt andet diabetikere og sundhedsbevidste forbrugere, der gerne vil kunne nyde en portion koldskål uden at skulle bekymre sig om sukker- og fedtindholdet.

”Vi har mange trofaste kunder i Cheasy-serien, hvor vi har haft succes med at overbevise danskerne om, at kaloriefattige mejeriprodukter sagtens kan smage godt. Nu bliver der endnu en valgmulighed på hylden til alle dem, der går efter Cheasy mærket, siger brand manager Søren Bang Rasmussen, Arla Foods.

Cheasy Koldskål er med A38 og æg. Ligesom de øvrige koldskålsvarianter egner den sig både som et let og friskt mellemmåltid, en forret eller en forfriskende dessert.

Karoline-opskrifter og nyt design

Til koldskålssæsonen 2012 har Karolines Køkken udviklet en række opskrifter på, hvordan man kan bruge sin favorit koldskål på nye måder.

Opskrifterne vil henover sommeren blive trykt på kartonerne med de tre kendte produkter i Arlas koldskålsfamilie, nemlig helårsklassikeren koldskål med tykmælk og æg samt de to sæsonvarianter: Koldskål med citron og koldskål med tykmælk og jordbær.

Opskrifterne er også tilgængelige på http://www.arla.dk/opskrifter søg efter koldskål

De tre literprodukter har også fået et helt nyt design med masser af varme, lethed og lys. Alt det, der er indbegrebet af en dansk sommer.

Om Arla Cheasy Koldskål, 1 liter

  • Er med A38 og æg.
  • Indeholder kun 1,1% fedt og er uden tilsat sukker.
  • Fås i butikkerne fra uge 13. Vejledende udsalgspris er 14,95 – 16,95 kr.

For yderligere information, kontakt:
Brand Manager Søren Bang Rasmussen, Arla Foods
Mobil: +45 89 38 2815
E-mail: sbra@arlafoods.com

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager