Nyhed

Ny minikoldskål med kammerjunkere

Med forår og sommer kommer også lysten til koldskål og udeliv. Derfor lancerer Arla nu en miniudgave af danskernes foretrukne koldskål – varianten med tykmælk og æg – med sprøde Karen Volf kammerjunkere og en ske i toppen.

Den nye Arla Koldskål ”frisk på farten” i 200 g bæger er nem at spise når som helst og hvor som helst. Den er oplagt som et let og smagfuldt mellemmåltid på vej til og fra skole, job og fritidsaktiviteter. Den er også et godt bud på en forfriskende sommerdessert på stranden, på terrassen eller på udflugt i sommerlandet.

”Når koldskålssæsonen starter i april, får vi hvert år en del henvendelser fra forbrugere, der efterspørger en minikoldskål, som er nem at tage med overalt. Jeg er rigtig glad for, at vi i år kan efterkomme dette ønske”, siger brand manager Søren Bang Rasmussen, Arla Foods.

Karoline-opskrifter og nyt design

Til koldskålssæsonen 2012 har Karolines Køkken udviklet en række opskrifter på, hvordan man kan bruge sin favorit koldskål på nye måder.

Opskrifterne vil henover sommeren blive trykt på kartonerne med de tre kendte produkter i Arlas koldskålsfamilie, nemlig helårsklassikeren koldskål med tykmælk og æg samt de to sæsonvarianter: Koldskål med citron og koldskål med tykmælk og jordbær.

Opskrifterne er også tilgængelige på www.arla.dk

De tre literprodukter har også fået et helt nyt design med masser af varme, lethed og lys. Alt det, der er indbegrebet af en dansk sommer.

Om Arla Koldskål ”frisk på farten”

  • Indeholder 200 g koldskål og 20 g Karen Wolf kammerjunkere i miniudgave. - Består af den velkendte klassiske koldskål med tykmælk, æg og vaniljekorn.
  • Fås i butikkerne fra uge 13. Vejledende udsalgspris er 8,95 – 9,95 kr.

For yderligere information, kontakt:
Brand Manager Søren Bang Rasmussen, Arla Foods
Mobil: +45 89 38 2815
E-mail: sbra@arlafoods.com

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager