Pressemeddelelse

​Arla Unika åbner ambitiøs specialbutik i Aarhus

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Prisvindende oste, unikke mejeriprodukter og udvalgte varer fra toppen af dansk gastronomi. Der er nok at glæde sig til for feinschmeckere og forbrugere med smag for gode råvarer, når Arla Unikas nye butik, Arla Unika & Ko, til oktober slår dørene op i hjertet af Aarhus.

Åbningen af en 100 m2 stor specialbutik i Aarhus’ charmerende latinerkvarter er godt nyt for kvalitetsbevidste forbrugere, der gerne vil have en butiksoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Bag butikken står Arla Unika, som er kendt i gastronomiske kredse for at producere nogle af Danmarks bedste oste og mejeriprodukter. Nytænkning, frihed til at eksperimentere og høj kvalitet kendetegner de håndlavede produkter, som i en årrække har været et hit på mange af landets absolutte toprestauranter.

Arla Unika har i en årrække haft butik i ’Torvehallerne’ i det indre København. Men nu er tiden inde til en specialbutik i Arlas hjemby, Aarhus.

”Vi har længe drømt om at åbne en butik i Aarhus, og nu har vi formået af kombinere det rigtige koncept med den bedste beliggenhed. Vi glæder os til at byde kunderne inden for til hvad, vi håber, vil rykke ved folks opfattelse af, hvad en butik er og skal kunne – og ikke mindst til at præsentere århusianerne for en række udvalgte produkter, som, vi mener, er i særklasse inden for deres felt”, siger Dorte Ruby, der er chef for Arla Unika.

Innovation skal sikre førerposition

Danmark nyder i disse år godt af at være ’talk of the town’ på den globale scene, hvad angår gastronomi og det store fokus på lokalt producerede råvarer. Netop denne danske førerposition skal kunne mærkes i den nye butik, hvorfor der også bliver plads til andre af landets ypperste fødevarer inden for forskellige kategorier: pølser fra Johns Hot Dog Deli, vine fra Cold Hand Winery og kaffebønner fra det københavnske Coffee Collective.

”Der er et enormt fokus på Danmark i disse år inden for gastronomi og vores evne til at producere fantastiske produkter. Derfor er det helt naturligt for os at alliere os med andre producenter, der vil det samme som os: nemlig at levere innovative og smagfulde produkter til forbrugerne”, forklarer Dorte Ruby.

Meget mere end en butik

Arla Unika & Ko vil være en anderledes butik, der byder på oplevelser ud over det sædvanlige.

Butikken vil arrangere events, hvor man fx kan møde nogle af landets fremmeste gastronomiske entreprenører og blive klogere på, hvordan Arla Unikas produkter indgår i forskellige sammenhænge. Der vil også blive arrangeret workshops for gastronomisk interesserede med temaer om alt fra hjemmeproduktion til food pairing, så kunderne får mulighed for mere end blot at fylde kurven med de bedste danske produkter.

Arla Unika & Ko får til huse ved siden af Emmerys i Klostergade, og der arbejdes i øjeblikket hårdt på at indrette den nye butik, så dørene kan slås op for både kunder og partnere i oktober.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 13.500 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Theis Brøgger
Primær kontaktperson

Theis BrøggerKommunikationsdirektør

Globalt ansvarlig for koncernkommunikation i Arla.

Download Billeder & Videoer