Pressemeddelelse

​Nye saucer til danskernes hverdagslivretter

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Mange danskere elsker en cremet sauce. Karolines Køkken lancerer nu tre nye saucer, der kan bruges til at tilberede hverdagslivretter som boller i karry, spaghetti alla carbonara og spaghetti bolognese. Det gør det nemt at leve sundt og varieret, uden at du skal gå på kompromis med smag og kvalitet.

Engang sagde man: ”Det er sovsen, der er smovsen.” Og sandt er, at den binder retten sammen, både når det gælder smagen, synet og konsistensen. Med to nye pastasaucer og en karrysauce hjælper Karolines Køkken med god smag og inspiration til hverdagsmåltiderne. Og så er saucernes fedtindhold endda i den lave ende. Så nu kan du skubbe den dårlige samvittighed til side og servere et fornuftigt alternativ på en travl dag.

”Færdigsaucer har ikke det bedste ry, hvilket faktisk ikke er berettiget. Vores saucer smager rigtig godt, indeholder kun naturlige ingredienser, og så har de ovenikøbet et relativt lavt fedtindhold. Det gør det nemt at variere smagsfavoritterne og er en måde at gøre grøntsager og fuldkornspasta mere indbydende for børnene,” fortæller Tove Færch, der har været leder af Karolines Køkken gennem 21 år.

Pastasaucerne findes i to varianter: En mild ostesauce, som passer godt til spaghetti alla carbonara og en sauce baseret på tomat og cremefraiche, der er god til spaghetti bolognese. Karrysaucen går godt i spænd med både lyst kød og fjerkræ og gør det nemt at trylle klassikere som boller i karry og kylling i karry frem.

Saucerne matcher danskernes smagsfavoritter

De nye saucer fra Karolines Køkken er udviklet med danskernes livretter i tankerne, og gør det nemt at variere hverdagsklassikerne. Boller i karry indtager førstepladsen over de mest søgte opskrifter i Karolines Køkkens opskriftsdatabase på Arla.dk. I top ti over søgte opskrifter finder man også spaghetti alla carbonara og kylling i karry.

Karolines Køkkens saucer kan fås i detailhandlen over hele landet fra uge 36 til en vejledende udsalgspris på 17,95 kr.

Fakta om saucerne

  • Pastasaucerne findes i to varianter: Mild ostesauce og Tomat & cremefraiche.
  • Karrysaucen er baseret på gul karry og er god til lyst kød som svin og fjerkræ.
  • Alle tre saucer har et relativt lavt fedtindhold på mellem 4 og 8 procent.
  • Saucerne er baseret på naturlige ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer.

Suppleret med få ingredienser er saucerne en nem og sund måde at servere danskernes hverdagslivretter på.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 12.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Theis Brøgger
Primær kontaktperson

Theis BrøggerKommunikationsdirektør

Globalt ansvarlig for koncernkommunikation i Arla.

Download Billeder & Videoer