Pressemeddelelse

​Læs eller download Arlas årsrapport 2015

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla har nu offentliggjort selskabets årsrapport 2015, som bl.a. inkluderer alle tilgængelige regnskabstal, opdateringer om Arlas koncernstrategi, markeder og besparelsesprogrammer. 

Arlas øverste beslutningsorgan – repræsentantskabet – godkendte koncernens årsrapport 2015 på sit møde i Halmstad, Sverige den 23.-24. februar.

2015 var et meget vanskeligt år for den globale mejeriindustri og for mælkeproducenter. I Arlas nye årsrapport kan du læse om, hvordan Arla har arbejdet for at minimere effekten af det nedadgående verdensmarked ved at flytte mere mælk over i salg af varemærkeprodukter og foodservice samt ved at reducere omkostningerne og gøre virksomheden mere effektiv.

Du finder årsrapporten på www.arla.com/annualreports

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 12.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager