Pressemeddelelse

Ny Lurpak-serie til bagning og madlavning gør det lettere at sætte fokus på den gode smag

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Der er godt nyt til dem, der elsker at bage og lave mad. Nu er Lurpak nemlig på banen med en helt ny produktserie under navnet Lurpak Cook’s Range. Den nye serie består af tre produkter, der giver nye muligheder i køkkenet og gør det let at få den gode smag af smør frem i maden.

Lurpak er blandt andet kendt for sin gode smag af smør. Og nu bliver det endnu lettere at få den gode Lurpak smørsmag frem i madlavning og bagning, når du udforsker nye opskrifter eller gør dine favoritter endnu bedre. Lurpak er nemlig klar med en helt ny produktserie: Lurpak Cook’s Range. Serien består af tre produkter: Lurpak Flydende, Lurpak Bagning og Lurpak Spray.

Lurpaks nye produktserie vil gøre din tid i køkkenet til en leg – uanset om du skal grille, lave topping til cupcakes, stege fisk på panden eller tilberede kartofler og kylling i ovnen. Brug Lurpak Flydende til at stege kød og grøntsager og Lurpak Bagning til kager, fine gær- og tærtedeje og topping til cupcakes. Og med Lurpak Spray har du for første gang maksimal kontrol over doseringen, når du pensler kyllingen eller smører bageformen.

”Med Lurpak Cook’s Range har vi skabt en produktserie, som giver den gode smag fra Lurpak-smør samtidig med, at de enkelte produkter er lette at arbejde med. Produkterne er nemlig sammensat, så de sikrer de helt rigtige egenskaber til moderne madlavning samtidig med, at smagen er i fokus. Vi håber, at produkterne kan bidrage til, at danskerne får lyst til at skabe nye bage- og madlavningseventyr i køkkenet, ” fortæller Anne Kjeldsen, Senior Category Manager hos Arla.

Produktserien til alle situationer i køkkenet

De tre produkter er designet til at udfylde forskellige roller i køkkenet og vil gøre det lettere at opnå gode resultater, uanset om du skal grille, stege eller bage. Og med det praktiske design er produkterne nemme at håndtere og opbevare.

”Lurpak Cook’s Range er til alle, der elsker at lave mad og bage. Vi har skabt tre innovative produkter, hvor vi kombinerer den gode smag af smør med nye muligheder i køkkenet. Produkterne er nemlig designet, så de er optimale at arbejde med i forskellige situationer i køkkenet. Med Lurpak Cook’s Range bliver det derfor sjovere at bruge tid i køkkenet samtidig med, at det bliver lettere at skabe fantastiske smagsoplevelser,” siger Anne Kjeldsen.

Lurpak Cook’s Range fås i supermarkeder over hele landet til en vejledende udsalgspris på 29,95 kr. for Lurpak Flydende, 29,95 kr. for Lurpak Bagning og 29,95 kr. for Lurpak Spray.

Fakta om Lurpak Cook’s Range

  • Lurpak Cook’s Range er en ny produktserie til madlavning og bagning. Serien består af tre produkter: Lurpak Flydende, Lurpak Bagning og Lurpak Spray.
  • Lurpak Flydende består af Lurpak-smør kombineret med rapsolie. Lurpak Flydende er nem at dosere og kan bruges til at stege fx fisk, kød og grøntsager.
  • Lurpak Bagning består af usaltet smør kombineret med rapsolie. Lurpak Bagning har en optimal konsistens til bagning og er klar direkte fra køleskabet. Bagværket får en let og luftig struktur og en sprød gylden skorpe. Lurpak Bagning kan fx bruges til kager, fine gærdeje og topping til cupcakes.
  • Lurpak Spray består af Lurpak-smør kombineret med rapsolie. Lurpak Spray giver maksimal kontrol over doseringen og kan fx bruges til at pensle kylling, kartofler eller bagværk, som fedtstof på ovnbagte chips og mysli eller til at smøre bage- og brødformen eller det ildfaste fad. 

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 12.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef for Arla i Danmark

Arla Danmark

Download Billeder & Videoer