Pressemeddelelse

Giv din maddag videre til Karolines Køkken

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Suppe er på top fem over danskernes foretrukne hverdagsretter. Men i en travl hverdag kan det være svært at få enderne til at mødes, og så går mange på kompromis med den gode madlavning. Det får nu Karolines Køkken til at introducere tre færdige supper, der er baseret på egne opskrifter. Så er det op til dig, om du selv vil lave supperne fra bunden, eller om Karolines Køkken skal lave den for dig.

Det er officielt blevet efterår og dermed sæson for at lune os på varme supper til aftensmaden. Men i en travl hverdag kan det sommetider være svært at finde tid til at lave god og nærende mad. Derfor tilbyder Karolines Køkken nu en ny serie af supper. De er baseret på Karolines Køkkens opskrifter og indeholder masser af grøntsager. Et nemt og velsmagende måltid til de dage, hvor tiden er knap.

Supperne fås i tre spændende smagsvarianter: cremet nudelsuppe med ingefær og sambal oelek, mild karrysuppe med linser samt en tomatsuppe med kylling og grillet peberfrugt. Ens for alle tre varianter er, at de er fyldt med god smag og grøntsager, så du ikke selv skal tilføje noget. Alt du skal gøre er at varme suppen op og servere den.

”Vi ved fra undersøgelser, at godt hver femte dansker oplever, at de ikke altid har tid til at lave mad i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at der er et fornuftigt og velsmagende alternativ til at lave maden fra bunden. Vi har derfor udviklet tre spændende supper, som du kan finde i køledisken i supermarkedet. Supperne indeholder masser af grøntsager og andre gode råvarer, så du kan gå mæt fra middagsbordet,” siger Tove Færch, leder af Karolines Køkken gennem 24 år.

Fra bunden eller fra køledisken – samme gode opskrift
Karolines Køkkens nye serie af supper er baseret på opskrifter, som er udviklet i Karolines Køkken. Det betyder, at du selv kan lave supperne fra bunden på dage, hvor du har god tid til selv at snitte, hakke, skære og smage til. Men bliver tiden knap, kan du altså give din maddag videre til Karolines Køkken, som har gjort de tre supper klar til dig.

”Danskerne efterspørger nemme måltidsløsninger, som er velsmagende og sunde, til de dage, hvor der er lidt ekstra travlt i familien. På de dage er de nye supper fra Karolines Køkken en god løsning. Men har du bedre tid og mod på selv at give dig i kast med at lave supperne fra bunden, så kan du finde opskrifterne på vores hjemmeside,” siger Tove Færch.

Karolines Køkkens supper fås i supermarkeder over hele landet til en vejledende udsalgspris på 34,95 kr. for 450 gram suppe.

Fakta om Karolines supper

  • Karolines Køkkens nye serie af supper er nemme og velsmagende måltider fyldt med god smag og gode råvarer.
  • Supperne fås i tre varianter: cremet nudelsuppe med ingefær og sambal oelek, mild karrysuppe med linser og tomatsuppe med kylling og grillet peberfrugt.
  • Supperne har et højt indhold af fyld og udgør derfor et færdigt måltid. Det eneste, du skal gøre, er at varme suppen op og servere den.
  • Supperne er baseret på opskrifter fra Karolines Køkkens hjemmeside. Lav retten fra bunden, hvis du har tid – eller tag en genvej ved at snuppe en af de tre supper fra køledisken i supermarkedet.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 11.200 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Arla®, Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef for Arla i Danmark

Arla Danmark