Pressemeddelelse

​165 millioner EUR til Arlas andelshavere

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

På repræsentantskabsmødet i Halmstad, Sverige, besluttede Arla Foods’ repræsentantskab at udbetale 1 eurocent per kilo mælk til andelshaverne i efterbetaling fra koncernens årsresultat. Dette betyder, at 127 millioner EUR udbetales direkte til Arlas andelshavere, og at 38 millioner EUR konsolideres som individuel konsolidering.

Arlas årsresultat til disponering for 2017 udgør 241 millioner EUR (eksklusive overskuddet fra salget af Vigor). 127 millioner EUR udbetales direkte til Arlas ejere, og 114 millioner EUR konsolideres i selskabet som egenkapital til fremtidige investeringer (76 millioner EUR kollektivt og 38 millioner EUR individuelt). Overskuddet fra salget af Vigor bliver konsolideret på den kollektive konsolidering, hvorved den kollektive konsolidering øges med 44 millioner EUR.


Læs mere om Arlas årsresultat 2017 her

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 11.200 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Arla®, Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef for Arla i Danmark

Arla Danmark

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonGlobal pressechef

Arla Group

Carina Østergaard
Primær kontaktperson

Carina ØstergaardPR Manager

PR og brand kommunikation i Arla Danmark