Pressemeddelelse

​Arla gør status på 2017

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

I dag har Arla offentliggjort koncernens årsrapport 2017 samt en ny CSR-rapport for 2017. I de to nye rapporter giver Arla et indblik i, hvordan selskabet har drevet sin forretning og sine aktiviteter verden over i det forgangne år.

Det øverste beslutningsorgan i Arla Foods – repræsentantskabet – har godkendt koncernens årsrapport 2017 på et møde i Halmstad, Sverige denne uge, og rapporten er nu offentliggjort.

Rapporten giver et indblik i, hvordan Arla drev sin globale forretning i 2017 med fokus på leveringen af koncernstrategien Good Growth 2020. Rapporten indeholder beretninger af bestyrelsesformand Åke Hantoft, adm. direktør Peder Tuborgh og koncernfinansdirektør Natalie Knight, samt friske opdateringer om udviklingen af Arlas brands, markeder og øvrige forretning.

I CSR-rapporten Vores Ansvar 2017 redegør Arla for, hvordan selskabet arbejder med at sikre ansvarlighed i alle aktiviteter med fokus på kerneområder som sundhed, bæredygtighed og menneskerettigheder m.fl.

Du kan læse eller downloade Arlas årsrapport 2017 på en række forskellige sprog på www.arla.com/annualreports

Du kan læse eller downloade Arlas CSR rapport 2017 på www.arla.com/company/responsibility/csr-reports/

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 11.200 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Arla®Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark