Pressemeddelelse

Arla inviterer til fest i Aarhus og København

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

For sjette år i træk inviterer Arla børn og barnlige sjæle til Arla Food Fest. Madfestivalen fejrer de gode madvaner med sjove oplevelser og underholdning. For første gang afholdes Arla Food Fest i to byer, og du kan deltage i København fra 1.-2. september og i Aarhus fra 7.-9. september. Programmet byder begge steder på alt fra blodige madshows og leg med kokasser til koncerter med bl.a. Anya, Skinz samt Mika og Tobias. 

Er du træt af, at dit barn kun vil spise de samme fem retter til aftensmad? Så kan det være en god idé at tage en tur til Arla Food Fest i starten af september. Her bliver smagsløgene nemlig udfordret, når børn prøver kræfter med sjove og lærerige madaktiviteter.

Til madfestivalen vil der være rig mulighed for at prøve en masse aktiviteter, der giver anledning til både sjov og læring på samme tid. Den Blå Planet kommer blandt andet og endevender en blæksprutte og deler smagsprøver af havets ”hjernemad” ud, og hvis man har mod på det, kan man se Vicky Knudsen og Morten DD gå på opdagelse i kokassers livlige miljø. Der er også mulighed for at se en jæger slagte frisk råvildt, mens han fortæller om, hvor kødet i køledisken stammer fra. 

Mad, musik og udfordringer samlet ét sted 

Det er sjette år i træk, at Arla inviterer til Arla Food Fest. Men hvor den populære madfestival tidligere kun har været afholdt i København, er den i år også at finde i Aarhus. I København afholdes arrangementet på Islands Brygge den 1.-2. september som en del af Copenhagen Cooking & Food Festival. En uge senere fra den 7.-9. september løber madfestivalen af stablen på Tangkrogen i Aarhus som en del af Food Festival.

”I Arla vil vi gerne inspirere børn og unge til sunde og gode madvaner. Arla Food Fest er en helt oplagt anledning, hvor vi møder børn og unge i øjenhøjde og sammen oplever, hvordan sund og nærende mad også kan være fyldt med sjov,” siger Anja Søholm, der er eventchef i Arla og har det overordnede ansvar for Arla Food Fest, og fortsætter: 

”I år er også helt særlig. For i år har vi fået mulighed for at holde hele to madfestivaler – og det betyder, at vi kan inspirere endnu flere familier, end vi plejer. Vi glæder os helt vildt, og vi håber at se en masse børn og unge, der har mod på at lære mere om mad og madlavning. Og som selvfølgelig er klar til at have en fest med os.” 

Foruden en masse aktiviteter med mad i centrum byder Arla Food Fest også på et musikprogram, som garanterer høj sommerstemning. Den populære duo Mika og Tobias spiller selvklart hittet ”Ikke mere mælk” i både Aarhus og København, og Albert Dyrlund, Skinz, Anya og Shaka Loveless kigger alle forbi og giver et show.

Om Arla Food Fest 

Arla Food Fest er en madfestival, der gennem oplevelser og overraskelser skal vække børn og unges nysgerrighed på mad. I år afholdes madfestivalen på Islands Brygge i København den 1. og 2. september samt den 7.-9. september på Tangkrogen i Aarhus.Festivalpladsen åbner kl. 10 alle dage, mens det først er kl. 13 om fredagen i Aarhus. 

Arla Food Fest arrangeres i samarbejde med Arla Fonden, Muskelsvindfonden og Claus Meyers fond Melting Pot, der afholder Madmodsløbet i København. Indtægten fra billetsalget går til Arla Fondens arbejde med at etablere flere MADlejre, så 6.-7. klasser kan komme på lejrskole og lære at lave mad.

Der er gratis adgang til Arla Food Fest i København, men turbånd skal købes for at få adgang til værksteder og aktiviteter. Turbånd til Arla Food Fest i København kan købes her og koster mellem 75-85 kr. i forsalg (ekskl. billetgebyr) pr. dag. For at deltage i Arla Food Fest i Aarhus, skal du købe billet til Food Festival her

Læs mere og se det fulde program på arlafoodfest.dk, følg med på ArlaFoodFest på Instagram og Facebook, eller tilføj arlafoodfest på Snapchat.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 11.200 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Arla®, Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Download Billeder & Videoer