Arla Food Fest

København den 28. august 2021 - Aarhus den 3. - 5. september 2021

Hvad er Arla Food Fest?

Arla Food Fest er en madfestival for børn og unge. Madfestivalen er spækket til randen med oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Få udfordret smagsløgene med overraskelser og vær med når vi byder på madglæde ud over det sædvanlige. 

Vi ses i 2021.

Arla Food Fest

Skoledage

Arla Food Fest inviterer - under normale omstændigheder - 5. og 6. klasse til en dag spækket med madglæde- og oplevelser. På grund af corona-situationen afholder vi desværre ikke skoledage i hverken København eller Aarhus i år. I stedet vender vi stærkt tilbage i 2021. 

Arla Food Fest

Billetsalg til 2021

Billetsalget til Arla Food Fest starter den 1. maj 2021.

Vi glæder os til, at vi kan løfte sløret for nogle af næste års mange lærerige, sjove og inddragende workshops og aktivitereter. 

 

Arla Food Fest

Indtægt fra billetsalg

Al indtægt fra billetsalget til Arla Food Fest går til, at flere skoleklasser kan komme på Arla Fondens MADlejr og få mod på at kaste sig ud i madlavning - og på sigt forbedre deres daglige madvaner. MADlejr hylder madmod, madglæde og fællesskabet i klassen.

MADlejr

Mål og politik for bæredygtighed

Arla Food Fest er en moderne madfestival med fokus på at engagere børn og unge i aktiviteter, der skærper deres interesse for råvarer og madlavning. Det er vores vision at udbrede både sundere og mere bæredygtige madvaner. Arla Food Fest har to gange vundet prisen "A Greener Festival Award" for indsatsen med at skabe en mere bæredygtig madfestival. Fx doneres alle overskudsråvarer fra Arla Food Fest til organisationer, der arbejder for kampen mod madspild. 

Arla Food Fest

Mad og drikke

Der vil være mulighed for at købe snacks og drikkevarer på pladsen. Det er tilladt at medbringe postevand.

 

Retningslinjer

Det er ikke tilladt at medbringe: Våben- og våbenlignende genstande, fyrværkeri, grill, drikkevarer (postvand er undtaget), hunde og andre dyr og kameraudstyr til professionelt brug. Arla Food Fest tillader kameraer, såfrem fotos kun er til privat, ikke-kommerciel brug. Personer eller grupperinger der er 'utrygsskabende' eller udviser en utryg og voldelig adfærd gives ikke adgang. 

Evaluering

Her finder du privatlivspolitik for deltagelse i forbrugerundersøgelser om Arla Food Fest, samt betingelser for deltagelse.

Arla Food Fest

Kontakt os

For spørgsmål og henvendelse verørende Arla Food Fest, kontakt da: 

Customer Dialog på arladialog@alrafoods.com eller på telefon
70 15 05 00.