Ses vi til Arla Food Fest? 
København den 29. august 2020
Aarhus den 4. - 6. september 2020

Hvad er Arla Food Fest?

Arla Food Fest er en madfestival for børn og unge. Madfestivalen er spækket til randen med oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Få udfordret smagsløgene med overraskelser og vær med når vi byder på madglæde ud over det sædvanlige. 

Skoledage

Arla Food Fest inviterer 5. og 6. klasse til en dag spækket med madglæde- og oplevelser. Vi afholder skoledage i København den 27. og 28. august 2020, og i Aarhus den 4. september 2020. 

Læs mere her

Indtægt fra billetsalg

Indtægten fra billetsalget til Arla Food Fest går til, at flere børn og unge kan komme på Arla Fondens MADlejr og få mod på at kaste sig ud i madlavning og på sigt forandre deres daglige vaner. MADlejr hylder madmod, madglæde og fællesskabet i klassen.

Støt MADlejr

Mad og drikke

Der vil være mulighed for at købe snacks og drikkevarer på pladsen (postevand må medbringes). Det vil som udgangspunkt være muligt at betale med dankort på pladsen.

Retningslinjer

Det er ikke tilladt at medbringe: Våben- og våbenlignende genstande, fyrværkeri, grill, drikkevarer (postevand er undtaget), hunde og andre dyr, kameraudstyr til professionelt brug. Arla Food Fest tillader kameraer, såfremt fotos kun er til privat, ikke-kommerciel brug. Personer eller grupperinger der er 'utrygskabende' eller udviser en utryg og voldelig adfærd gives ikke adgang.

 

Mål og politik for bæredygtighed

Arla Food Fest er en moderne madfestival med fokus på at engagere børn og unge i aktiviteter, der kan skærpe deres interesse for råvarer og madlavning. Det er vores vision at udbrede sundere og mere bæredygtige madvaner til den næste generation. Arla Food Fest har vundet prisen A Greener Festival Award for indsatsen med at skabe en mere bæredygtig madfestival.

Kontakt os

For spørgsmål og henvendelser vedrørende Arla Food Fest, kontakt:

Arla Forum på arlaforum@arlafoods.com eller på telefon 70 15 05 00.

Madspild

Alle overskudsråvarer fra Arla Food Fest bliver doneret til organisationer, der arbejder for kampen mod madspil. 

Evaluering

Her finder du privatlivspolitik til deltagere i forbrugerundersøgelse om Arla Food Fest, samt betingelser for deltagelse. 

Privatlivspolitik og betingelser