Vi ses til Arla Food Fest!

Tilmelding til Arla Food Fest for skoleklasser

Kontaktinformation

Oplysninger på skole

Klasser

Betingelser for tilmelding

Arla Foods Amba ønsker at kunne kontakte dig elektronisk med ovenstående emails fra Arla®. For at kunne dette, er vi nødt til at opbevare de følgende personlige informationer om dig.

• Kontaktinformationer

• Adfærd I emails

Det er frivilligt for dig at overlevere disse informationer til Arla. Hvis du ikke ønsker dette, kan du desværre ikke modtage emails.Du kan til hver en tid tilbagetrække din accept. Hvis du tilbagetrækker din accept, vil det ikke påvirke lovligheden af håndteringen af dine data før tilbagetrækningen.

Du kan læse mere om hvordan vi håndterer dine personlige data på siden Håndtering af personlige data

Accept af betingelser

Skoledage

Arla Food Fest inviterer 6. og 7. klasse til en dag spækket med madglæde- og oplevelser. I år vil der være skoledage både i København (d. 29. og 30. august) og i Aarhus (d. 6. september). 

Læs mere her

Hvad er Arla Food Fest?

Arla Food Fest er en madfestival for børn og unge. Madfestivalen er spækket til randen med oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Få udfordret smagsløgene med overraskelser, imens populære kunstnere underholder på scenen og sætter lydkulissen for en oplevelsesrig weekend udover det sædvanlige.

 

Mål og politik for bæredygtighed

Arla Food Fest er en moderne madfestival med fokus på at engagere børn og unge i aktiviteter der kan skærpe deres interesse for råvarer og madlavning. Det er vores vision at udbrede sundere og mere bæredygtige madvaner til den næste generation. Arla Food Fest har vundet prisen A Greener Festival Award for indsatsen med at skabe en mere bæredygtig madfestival.

Indtægt fra billetsalg

Indtægten fra billetsalget til Arla Food Fest går til, at flere børn og unge kan komme på Arla Fondens MADlejr og få mod på at kaste sig ud i madlavning og på sigt forandre deres daglige vaner. MADlejr hylder madmod, madglæde og fællesskabet i klassen.

Støt MADlejr

Billetter

Info om billetsalg til Arla Food Fest 2019 følger. 

Mad og drikke

Der vil være mulighed for at købe snacks og drikkevarer på pladsen (postevand må medbringes). Det vil som udgangspunkt være muligt at betale med dankort på pladsen.

Retningslinjer

Det er ikke tilladt at medbringe: Våben- og våbenlignende genstande, fyrværkeri, grill, drikkevarer (postevand er undtaget), hunde og andre dyr, kameraudstyr til professionelt brug. Arla Food Fest tillader kameraer, såfremt fotos kun er til privat, ikke-kommerciel brug. Personer eller grupperinger der er 'utrygskabende' eller udviser en utryg og voldelig adfærd gives ikke adgang.

 

Kontakt os

For spørgsmål og henvendelser vedrørende Arla Food fest eller skolefredag, kontakt:

madglad@arlafoods.com eller Arla Forum på 70 15 05 00

Madspild

Alle overskudsråvarer fra Arla Food Fest bliver doneret til organisationer, der arbejder for kampen mod madspil. 

Evaluering

Her finder du privatlivspolitik til deltagere i forbrugerundersøgelse om Arla Food Fest, samt betingelser for deltagelse. 

Privatlivspolitik og betingelser