Madfestival for børn og unge i København d. 1.-2. september og Aarhus d. 7.-9. september

Køb billet København

Køb billet Aarhus

Meget mere mælk

Mælkedrengene Mika og Tobias kommer til Arla Food Fest i København og Aarhus med "Ikke Mere Mælk"!

Vi glæder os til endnu et år med Arla Food Fest - nu både i København og i Aarhus!

Vær med!

Følg Arla Food Fest på Facebook

København

Aarhus

Mål og politik for bæredygtighed

Arla Food Fest er en moderne madfestival med fokus på at engagere børn og unge i aktiviteter der kan skærpe deres interesse for råvarer og madlavning. Det er vores vision om at udbrede sundere og mere bæredygtige madvaner for den næste generation. Arla Food Fest har vundet prisen A Greener Festival Award for indsatsen med at skabe en mere bæredygtig madfestival.

Læs mere

Hvad er Arla Food Fest?

Arla Food Fest er en madfestival i København og Aarhus. Madfestivalen er spækket til randen med oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Få udfordret smagsløgene med overraskelser, imens populære kunstnere underholder på scenen og sætter lydkulissen for en oplevelsesrig weekend udover det sædvanlige.

Arla Food Fest er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival i København.

Arla Food Fest besøger Food Festival på Tangkrogen i Aarhus.

Indtægt fra billetsalg

Indtægten fra billetsalget til Arla Food Fest går til, at flere børn og unge kan komme på Arla Fondens MADlejr og få mod på at kaste sig ud i madlavning og på sigt forandre deres daglige vaner. MADlejr hylder madmod, madglæde og fællesskabet i klassen.

Støt MADlejr

Billetter

I København er prisen for et turbånd i forslag 75 kr,- + gebyr. Resterende turbånd sælges i indgangen til 95 kr,- + gebyr. Turbånd giver adgang til aktiviteter og værksted, på nær Sticks'n'Sushis værksted og Arla Fondens skÆG med ÆG workshop.

I Aarhus, er Arla Food Fest på besøg hos Food Festival. Adgang til Arla Food Fest fås derfor ved køb af billet til Food Festival.

Mad og drikke

Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer på pladsen (postevand må medbringes) Det vil som udgangspunkt være muligt at betale med dankort på pladsen.

Retningslinjer

Der er gratis adgang ved Arla Food Fest i København. Med et turbånd har du fri adgang til værksteder og aktiviteter på Arla Food Fest, med undtagelse af Sticks'n'Sushis workshops og Arla Fondens skÆG med ÆG workshop.

Med billet til Food Festival, har du fri adgang til Arla Food Fest og alle dets værksteder i Aarhus.

Det er ikke tilladt at medbringe: Våben- og våbenlignende genstande, fyrværkeri, grill, drikkevarer (postevand er undtaget), hunde og andre dyr, kameraudstyr til professionelt brug. Arla Food Fest tillader kameraer, såfremt fotos kun er til privat, ikke-kommerciel brug. Personer eller grupperinger der er 'utrygskabende' eller udviser en utryg og voldelig adfærd gives ikke adgang.

 

Skolefredag

Arla Food Fest inviterer 800 skolelever fra 6.-7. klasse til at smøge
ærmerne op og få fingrene i bolledejen!

Kontakt os

For spørgsmål og henvendelser vedrørende Arla Food fest eller skolefredag, kontakt:

madglad@arlafoods.com eller Arla Forum på 70 15 05 00

Madspild

Alle overskudsråvarer fra Arla Food Fest bliver doneret til organisationer, der arbejder for kampen mod madspil. 

Bæredygtigheds­politik

Arla Food Fest er en moderne madfestival med fokus på at engagere børn og unge i aktiviteter, der kan skærpe deres interesse for råvarer og madlavning. Det er vores vision om at udbrede sundere og mere bæredygtige madvaner for den næste generation. 

Ledelsen og de ansvarlige for frivillige og stadeholdere vil give deres opbakning til denne politik og sikre sig efterlevelse for at demonstrere festivalens engagement. 

Bæredygtigheds­mål

At inspirere til bæredygtig håndtering af ressourcer, energi, vand og indkøb - At inspirere den næste generation til en overordnet sundere og mere bæredygtig livsstil - At sætte fokus på og oplære medarbejdere i miljømæssige krav - At assistere festivalens optrædende og gæster i at deltage på en miljøskånende måde - At opfordre til mere bæredygtige former for transport til festivalen - At bestræbe sig på at optimere afviklingen og reducere bivirkningerne af forurening, udledning og spild - At evaluere og vurdere de eventuelle og reelle miljømæssige påvirkninger i forbindelse med Arla Food Fest, nu og i fremtiden.