26. august - 27. august 2017

Madfestival i København for børn og unge

Køb billetter her

Vi glæder os til endnu et år med Arla Food Fest i Kgs. Have i København. Programmet opdateres løbende, men vi kan allerede nu røbe at både Gulddreng og Page Four kommer og spiller - og et par YouTubere kommer også forbi.

Info

Find alle praktiske informationer, du har brug for at vide om Arla Food Fest.

Køb billet her.

Læs mere

Mål og politik for bæredygtighed

Arla Food Fest er en moderne madfestival med fokus på at engagere børn og unge i aktiviteter der kan skærpe deres interesse for råvarer og madlavning. Det er vores vision om at udbrede sundere og mere bæredygtige madvaner for den næste generation.

Læs mere

Hvad er Arla Food Fest?

Arla Food Fest er en madfestival i Kgs. Have i hjertet af København. Madfestivalen er spækket til randen med oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Få udfordret smagsløgene med overraskelser, imens populære kunstnere som Gulddreng underholder på scenen og sætter lydkulissen for en oplevelsesrig weekend udover det sædvanlige.

Arla Food Fest er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival.

Indtægt fra billetsalg

Indtægten fra billetsalget til Arla Food Fest går til, at flere børn og unge kan komme på Arla Fondens MADlejr og få mod på at kaste sig ud i madlavning og på sigt forandre deres daglige vaner. MADlejr hylder madmod, madglæde og fællesskabet i klassen.

Støt MADlejr