Pressemeddelelse

Arla lancerer ny laktosefri mælke- og havredrik

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

I denne uge vil de danske forbrugere finde et helt nyt produkt i supermarkedernes køleskabe. Her lancerer Arla nemlig ’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6% Fedt’, der udelukkende består af 50 % laktosefri skummetmælk og 50 % havredrik. Arlas mælke- og havredrik er til mejeriglade forbrugere, der kan lide at udforske nye, spændende og sunde produkter – uden laktose.

Snart kan danskerne finde et helt nyt mejeriprodukt i deres lokale supermarked. I denne uge lancerer Arla nemlig ’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6% Fedt’, der indeholder lige dele laktosefri skummetmælk og havredrik. Og den kombination har danskerne ikke set før:

”Den nye, unikke blanding er helt oplagt. For mælk og havre smager bare godt sammen. Og ved at lave en drik med 50 % mælk og 50 % havredrik kan vi nu tilbyde forbrugerne alt det bedste fra mælken, som er kilde til calcium og protein, og med noter af havren. Helt uden tilsat sukker og kunstige tilsætningsstoffer,” fortæller Anne Kjeldsen, direktør for Arlas mælkekategori. Hun mener, at det er et godt tilbud til nysgerrige forbrugere.

”Det giver forbrugerne nye muligheder for en sund og varieret kost. Arlas velsmagende mælke- og havredrik er til den gruppe af danskere, som er glade for mejeriprodukter, men vil undgå laktose,” siger Anne Kjeldsen.

Og netop som del af en sund, varieret kost er mulighederne mange med det nye produkt. Drikken kan nemlig anvendes fuldstændig som almindelig mælk - til morgenmaden, i madlavningen eller bare i et glas til at slukke tørsten.

Stor interesse for laktosefri
’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6% Fedt’ bliver lanceret på et tidspunkt, hvor danskerne drikker og spiser flere og flere laktosefri mejeriprodukter. Derfor forventer Arla, at mælke- og havredrikken føjer et nyt kapitel til den laktosefri succeshistorie:

”Den store interesse for laktosefri produkter bekræfter, at vi er en nation af mejeriglade forbrugere. Samtidig vil danskerne gerne have flere plantebaserede fødevarer. Mælke- og havredrikken favner begge dele, ligesom en sund og varieret kost gør. Og vel at mærke med den gode smag og mundfølelse af mælk,” siger Anne Kjeldsen.

’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6% Fedt’ bliver solgt i Føtex, Netto og Bilka samt udvalgte Meny-butikker fra uge 12. Vejledende udsalgspris for en karton bliver 14,95 kroner.

Fakta

  • ’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6% Fedt’ indeholder 50 % laktosefri skummetmælk og 50 % havredrik, der er en blanding af havre og vand.
  • ’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6% Fedt’ er en kilde til protein og calcium.
  • ’Arla Laktosefri Mælk & Havre Drik – 0,6% Fedt’ kan anvendes til alle de samme formål som almindelig mælk. Den kan indgå i morgenmaden, madlavningen og nydes afkølet som et helt almindeligt glas mælk.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 10.300 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Arla®, Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager