Pressemeddelelse

​Nu offentliggjort: Arlas årsrapport og CSR-rapport for 2018

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

I dag har det landmandsejede Arla Foods offentliggjort sin årsrapport og CSR-rapport for 2018. De to rapporter viser, hvordan virksomheden har udviklet sig økonomisk og i forhold til ansvarlig forretningspraksis i det forgangne år.

Årsrapporten for 2018 indeholder redegørelser fra Arlas formand, Jan Toft Nørgaard, og CEO Peder Tuborgh samt regnskabstal og en orientering om Arlas strategi, Good Growth 2020, det løbende transformationsprogram Calcium, den seneste udvikling på Arlas nøglemarkeder samt Arlas strategiske brands og forretningsplaner for 2019.

I CSR-rapporten for 2018 beretter Arla om sine fremskridt inden for centrale områder som sundhed, bæredygtighed og menneskerettigheder.

Årsrapporten for 2018 er tilgængelig på flere sprog på www.arla.com/annualreports

CSR-rapporten for 2018 er tilgængelig på flere sprog på www.arla.com/company/responsibility/csr-reports/

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 11.200 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Arla®Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark