Pressemeddelelse

Forsød din sommer med havredrik med vaniljesmag

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Friske smoothies, læskende koldskål, kølig iskaffe og søde bær er glædelige gensyn, når vi går den danske sommer i møde. Men denne sommer byder også på et nyt sommerhit, når det nye plantebrand JÖRÐ lancerer den nye økologiske havredrik JÖRÐ Oat & Vanilla. Havredrikken, der kun består af naturlige ingredienser, er nemlig det perfekte sidekick til alle sommerens herligheder. Og så kommer den i et helt nyt halvlitersformat.

Sommeren er over os, og det betyder sol, sommerhus, strandture og picnic i det grønne. Det betyder også, at vores smagspræferencer drejer sig mod det friske, lette og søde – og derfor er plantebrandet JÖRÐs nye, økologiske havredrik et godt bud på en ny sommerklassiker.

JÖRÐ Oat & Vanilla er en plantebaseret havredrik med en naturlig sødme og let smag af vanilje, som er perfekt i kombination med mange af de klassiske sommerdrikke og -desserter. Den er lavet på nordisk havre og består udelukkende af naturlige ingredienser. Og så er det første gang, man kan købe havredrik i halvlitersformat.

JÖRÐ Oat & Vanilla kan bruges på samme måde som almindelig mælk eller andre plantedrikke – for eksempel i kaffen, over dine havregryn, i bagning eller iskold, præcis som den er. Men da den lette vaniljesmag giver en ekstra sødme, vil JÖRÐ Oat & Vanilla også være perfekt i din smoothie eller iskaffe. Prøv også en ny variant af de to klassiske sommerdesserter: Friske jordbær med JÖRÐ eller JÖRÐ med knasende kammerjunker.

”Vi er glade for at kunne tilbyde danskerne JÖRÐ Oat & Vanilla, der er lavet på naturlige og økologiske ingredienser. Vi håber, at vi kan inspirere danskerne til nye, sommerlige smagsoplevelser. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan JÖRÐ Oat & Vanilla kan bruges i mad, drikke og desserter,” siger Louise Egsgaard Knudsen, som er Global Brand Manager hos JÖRÐ, der er et selvstændigt brand i Arla.

En nordisk sommerklassiker i lille format

JÖRÐ Oat & Vanilla er baseret på økologisk havre fra de nordiske marker og er helt uden tilsætningsstoffer. Naturligvis. Den lander i de danske kølediske i midten af maj i et halvliters-format, som er en god størrelse til de mindre husstande, og som giver dig mulighed for at prøve havredrikke, hvis du ikke er kommet med på bølgen endnu.

”Vi håber på, at det lille format kan vække interesse hos dem, der ønsker at prøve plantedrikke for første gang. Det er også en god størrelse til dem, der er velbevandrede i plantekategorien, og som gerne vil prøve den nye smag af rene, nordiske ingredienser med et hint af vanilje – og gå på opdagelse i dens mange muligheder,” siger Louise Egsgaard Knudsen og tilføjer, at den mindre størrelse også gør det nemt at have JÖRÐ Oat & Vanilla med på farten til stranden eller på picnic i sommervarmen.

JÖRÐ-brandet så dagens lys for præcist et år siden. I serien finder du også JÖRÐ Oat, en ren havredrik med en frisk og ren smag, JÖRÐ Oat & Barley, der har en delikat sødme fra byg og JÖRÐ Oat & Hemp, som har et hint af hamp, der elegant balancerer havrens sødme med en bitterhed og nøddeagtige noter.

JÖRÐ Oat & Vanilla rammer køledisken i supermarkeder landet over i uge 20 til en vejledende pris på 11,95 kroner.

Fakta om havredrik 0,5L JÖRÐ Oat & Vanilla

  • JÖRÐ Oat & Vanilla er lavet af økologiske, naturlige ingredienser med nordisk havre – helt uden tilsætningsstoffer
    • Den indeholder havre, vanilje, rapsolie, vand og salt.
  • Sælges i det mindre format på 500 ml.
  • JÖRÐ Oat & Vanilla lanceres i uge 20
  • Alle havredrikkene fra JÖRÐ er produceret med økologiske ingredienser på Esbjerg Mejeri, og alle ingredienserne er fra Norden.
  • De nye havredrikke vil stå på køl i supermarkederne.
  • Vejledende udsalgspris er 11,95 DKK for 500 ml. JÖRÐ Oat & Vanilla
  • JÖRÐ er et dansk brand, der udelukkende består af plantebaserede produkter

Fakta om JÖRÐ

JÖRÐ er et nyt, selvstændigt startup-brand i Arla. JÖRÐ består udelukkende af plantebaserede produkter, og alle produkter er lavet af naturlige og økologiske ingredienser fra den nordiske natur. I 2020 lancerede JÖRÐ de tre havredrikke: JÖRÐ Oat, JÖRÐ Oat & Hemp og JÖRÐ Oat & Barley. JÖRÐ Oat & Vanilla er det fjerde produkt i JÖRÐs sortiment. JÖRÐ planlægger løbende at lancere flere plantebaserede produkter, og allerede senere i 2021 vil yderligere to nye produkter komme på hylderne i de danske supermarkeder.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 9.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Kun henvendelser fra pressen.

Download Billeder & Videoer