Andebrystspid med majs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Barbecuemarineret grillet andebryst serveret med grillede ostepakker og cherrytomater.

Ingredienser

Antal portioner

  • 16 bambusspyd - ca. 20 cm lange

Barbecuesauce

  • 1 tsk revet zittauerløg
  • 1 knust fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk brun farin
  • ½ tsk stødt ingefær
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¼ tsk tabascosauce
  • ¼ tsk worcestershiresauce
  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • 2 små kogte majskolber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg bambusspyddene i koldt vand i ca. ½ time.

Barbecuesauce

Blend alle ingredienserne til barbecuesaucen eller brug en færdigkøbt sauce.

Skær andekødet i tynde skiver og marinér det i barbecuesaucen ca. ½ time. Skær majskolberne i tykke skiver. Fold andekødskiverne en gang, og fordel andekød og majskolber, ikke for tæt, på 8 tynde bambusspid. Grill andespyddene ca. 8 min. - alt efter grillens varme. Pak dem ind i alufolie og lad kødet trække.

RIv hvedetortillaen i 8 stykker. Fold tortilla omkring osten, sammen med et laurbærblad. Grill ostepakkerne få minutter, til osten begynder at smelte. Laurbærbladene spises ikke med. Nyd evt. med ekstra barbecuesauce og cherrytomater.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: