Bruschetta med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

De er nemme at lave og smager vidunderligt som tilbehør til de fleste retter.

Ingredienser

Tapasret

Opskriften gælder for 10 personer

  • 25 g blødt smør
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • et lille drys groft salt
  • 1 flute
  • ½ dl hakkede friske basilikumblade eller ½ tsk tørret basilikum

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør smør, hvidløg og salt sammen i en skål. Skær fluten i skiver - 1 cm tykke. Smør skiverne med hvidløgssmør. Læg brødskiverne på en plade med bagepapir og rist dem øverst i ovnen. Drys de ristede flutesskiver med basilikum og server dem lune som snack eller en nem forret.

Variation - bruchetta med tomat

Udelad hvidløg og basilikum. Fordel i stedet 20 hakkede cherrytomater på de grillede flutesskiver. Drys dem med lidt sukker og friskkværnet peber.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: