Bruschetta med hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

De er nemme at lave og smager vidunderligt som tilbehør til de fleste retter.

Ingredienser

Tapasret

Opskriften gælder for 10 personer

  • 25 g blødt smør
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • et lille drys groft salt
  • 1 flute
  • ½ dl hakkede friske basilikumblade eller ½ tsk tørret basilikum

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør smør, hvidløg og salt sammen i en skål. Skær fluten i skiver - 1 cm tykke. Smør skiverne med hvidløgssmør. Læg brødskiverne på en plade med bagepapir og rist dem øverst i ovnen. Drys de ristede flutesskiver med basilikum og server dem lune som snack eller en nem forret.

Variation - bruchetta med tomat

Udelad hvidløg og basilikum. Fordel i stedet 20 hakkede cherrytomater på de grillede flutesskiver. Drys dem med lidt sukker og friskkværnet peber.

Ristning

Ca. 5 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: