4487 kJ / 1072 kcal
269 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 10,5 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 7,2 g |
Fedt: | 44,1 % | 3,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2
Store knuste fed hvidløg
|
|
---|---|
½ dl
Olivenolie
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Tørret mynte
|
|
1 tsk
Groft salt
|
½
Tyrkisk brød eller naanbrød
|
---|
3
Tomater i tern
|
|
---|---|
2
Slanke agurker i tern
|
|
1
Grøn peberfrugt i tern
|
|
10
Finthakkede radiser eller ræddiker
|
|
1
Rødløg i meget tynde halve skiver
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
1 liter
Fintstrimlet romainesalat
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
½ dl
Hakkede mynteblade
|