Pull-apart hvidløgsbrød
Pull-apart hvidløgsbrød er et svampet og lækkert madbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart hvidløgsbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd det bløde, smagfulde hvidløgsbrød lunt direkte fra ovnen.
Ingredienser
Dej
100 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2
Æg
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
1 spsk
Groft salt
|
Hvidløgssmør
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
4
Små, pressede fed hvidløg
|
|
2 dl
Finthakket bredbladet persille
|
Mælk til pensling
|
|
---|---|
½ tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Dej
Hvidløgssmør
Sådan samler du pull-apart hvidløgsbrødet
Vil du være i god tid og lade pull-apart hvidløgsbrødet langtidshæve, så sæt brødet tildækket på køl, når det er samlet (i stedet for at lade det hæve). Her kan det stå 6 til 12 timer. Lad brødet stå 1- 1½ time på køkkenbordet inden afbagning.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15954 kJ / 3813 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1282 kJ / 307 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,3 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 36,7 g |
Fedt: | 43 % | 14,9 g |
Se hvordan du laver pull apart hvidløgsbrød her. Pull-apart hvidløgsbrød er et svampet og lækkert madbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart hvidløgsbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd det bløde, smagfulde hvidløgsbrød lunt direkte fra ovnen.