Vil du være i god tid og lade pull-apart hvidløgsbrødet langtidshæve, så sæt brødet tildækket på køl, når det er samlet (istedet for at lade det hæve). Her kan det stå 6 til 12 timer. Lad brødet stå 1- 1½ time på køkkenbordet inden afbagning.
16083 kJ / 3844 kcal
1293 kJ / 309 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 8,3 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 36,7 g |
Fedt: | 43,4 % | 15,2 g |
Se hvordan du laver pull apart hvidløgsbrød her. Pull-apart hvidløgsbrød er et svampet og lækkert madbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart hvidløgsbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd det bløde, smagfulde hvidløgsbrød lunt direkte fra ovnen.