Vil du være i god tid og lade pull-apart hvidløgsbrødet langtidshæve, så sæt brødet tildækket på køl, når det er samlet (istedet for at lade det hæve). Her kan det stå 6 til 12 timer. Lad brødet stå 1- 1½ time på køkkenbordet inden afbagning.
15945 kJ / 3811 kcal
1282 kJ / 306 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 9,1 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 36,3 g |
Fedt: | 42,8 % | 14,8 g |
Se hvordan du laver pull apart hvidløgsbrød her. Pull-apart hvidløgsbrød er et svampet og lækkert madbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart hvidløgsbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd det bløde, smagfulde hvidløgsbrød lunt direkte fra ovnen.