Prøv disse lækre samosas - som snack, forret eller som tapas.
Du kan lave grove pirogger ved at erstatte ⅓ af hvedemelet med fuldkornsmel, fx speltmel, rugmel eller fuldkornshvedemel. Du kan tilsætte andre eller flere grøntsager, fx gulerod, squash, majs, peberfrugt og aubergine - ligesom der kan bruges andre krydderier eller friske krydderurter. Oksekød kan erstattes af kylling eller tun.
20065 kJ / 4796 kcal
822 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 18,7 % | 9 g |
Kulhydrat: | 51,3 % | 24,8 g |
Fedt: | 30 % | 6,7 g |
Smør
|
100 g |
---|---|
Mælk
|
3 dl |
Gær
|
50 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Æg
|
3 |
Hvedemel (ca. 12 dl)
|
700 g |
Finthakkede zittauerløg
|
3 |
---|---|
Smør
|
25 g |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
½ kg |
Bønnespirer, evt. fra dåse
|
200 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Sød chilisauce
|
1 dl |
Tørret oregano
|
1 tsk |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Æg til pensling
|
1 |
---|
Blandede babysalatblade
|
---|