Pirogger med kød og spirer

Pirogger med kød og spirer

60+ min Mellemmåltid Frokost
Pirogger med oksekød. Fyldte brød ideelle til at tage med i madpakken eller på picnic.
Mere inspiration

Prøv disse lækre samosas - som snack, forret eller som tapas.

Velbekomme!
Tips

Du kan lave grove pirogger ved at erstatte ⅓ af hvedemelet med fuldkornsmel, fx speltmel, rugmel eller fuldkornshvedemel. Du kan tilsætte andre eller flere grøntsager, fx gulerod, squash, majs, peberfrugt og aubergine - ligesom der kan bruges andre krydderier eller friske krydderurter. Oksekød kan erstattes af kylling eller tun.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

19940 kJ / 4766 kcal

Næringsindhold pr. 100g

817 kJ / 195 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 19,6 % 9,4 g
Kulhydrat: 51,1 % 24,5 g
Fedt: 29,3 % 6,5 g

Ingredienser