I stedet for frisk spinat kan man anvende samme mængde optøet, frossen helbladet spinat.
7218 kJ / 1725 kcal
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 29,8 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 12,7 g |
Fedt: | 24,4 % | 3,1 g |
12½ g
Gær
|
|
---|---|
1¾ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
1
Æg
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 spsk
Klippet purløg
|
|
1 spsk
Finthakket kruspersille
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
50 g
Speltmel (ca. 1 dl)
|
|
175 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
100 g
Frisk helbladet spinat
|
|
---|---|
1 dåse
Tun i vand
|
|
1
Æg
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
2 spsk
Klippet purløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Gule peberfrugter i både (ca. 225 g)
|
|
---|---|
225 g
Strimlet gulerødder
|
|
100 g
Skyllet salat
|