Pirogger med tun
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 45 min
Fryseegnet
•
Pirogger er et brød med lækkert indbagt fyld. Pirogger kan enten have salt eller sødt fyld. Prøv at lave opskriften på pirogger med tun til næste weekendfrokost - eller tag dem med på picnic, eller som en hurtig frokost i hverdagen.
Ingredienser
Dej
12½ g
Gær
|
|
---|---|
1¾ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
1
Æg
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 spsk
Klippet purløg
|
|
1 spsk
Finthakket persille
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
50 g
Speltmel (ca. 1 dl)
|
|
175 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
Fyld
100 g
Frisk helbladet spinat
|
|
---|---|
1 dåse
Tun i vand
|
|
1
Æg
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
2 spsk
Klippet purløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
2
Gule peberfrugter i både (ca. 225 g)
|
|
---|---|
225 g
Strimlet gulerødder
|
|
100 g
Salat
|
Sådan gør du
Dej
Fyld
I stedet for frisk spinat kan man anvende samme mængde optøet, frossen helbladet spinat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7215 kJ / 1724 kcal
Næringsindhold pr. 100g
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 29,8 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 12,7 g |
Fedt: | 24,4 % | 3,1 g |