Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan lave din egen krydderiblanding, så du er sikker på du får den smag, du helst vil have. Server en fyldig salat til, - så kan du servere samosa som aftensmad.
7400 kJ / 1769 kcal
712 kJ / 170 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 10,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 61,6 % | 25,8 g |
Fedt: | 27,9 % | 5,4 g |
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
2 spsk
Grofthakket mild mangochutney
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg
|
|
3 spsk
Tikka masala kryddermix
|
|
4
Kogte kartofler moset groft
|
|
2 dl
Frosne ærter
|
8 plader
Filodej (a ca. 30 x 40 cm)
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|