Samosa er en gammel ret, hvis oprindelse fortaber sig i det uvisse, men den er udbredt i hele mellemøsten. Samosa dej er en filodej, som foldes sammen om fyldet, der kan varieres som du har lyst til. Denne samosa opskrift er vegetarisk og krydret med et færdigt blandingskrydderi - så derfor er disse samosas hurtige og nemme at lave. Samosa tilbehøret er en enkelt og meget velsmagende yoghurtdressing, raita - lige til at dyppe samosaen i.
Du kan lave din egen krydderiblanding, så du er sikker på du får den smag, du helst vil have. Server en fyldig salat til, - så kan du servere samosa som aftensmad.
7651 kJ / 1829 kcal
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 13,5 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 56,6 % | 24,6 g |
Fedt: | 29,9 % | 6 g |