Filodejspakker med æg og spinat. En lækker sprød servering til morgenmad, brunch, frokost - eller som en let aftensmad serveret med en mættende salat. Filodej er et fedtfattigt alternativ til butterdej. Sprødt, lækkert og nemt at arbejde med. Disse filodejspakker er virkelig lækre - ja de kan faktisk spises dagen lang...
Server fx filodejspakkerne med en lækker spidskålssalat.
Filodej kan erstattes af butterdej, der rulles ud. For en vegetarisk variant kan skinken erstattes med tomat i skiver.
Filodej købes ofte på frost. Husk at lade filodejen tø op i køleskabet ca. 4-6 timer før du skal bruge den. Så er det lettest at skille de tynde filodej-ark ad.
6660 kJ / 1592 kcal
965 kJ / 231 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19,3 % | 11 g |
Kulhydrat: | 26,7 % | 15,2 g |
Fedt: | 54 % | 14,1 g |