Filodejspakker med æg og spinat
30 min
•
Filodejspakker med æg og spinat. En lækker sprød servering til morgenmad, brunch, frokost - eller som en let aftensmad serveret med en fyldig salat. Filodej er et fedtfattigt alternativ til butterdej. Sprødt, lækkert og nemt at arbejde med. Disse filodejspakker er virkelig lækre - ja de kan faktisk spises dagen lang...
Ingredienser
Filodejspakker
200 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
50 g
Smeltet smør
|
|
5 plader
Filodej - optøet (ca. 200 g)
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
6
Æg
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Filodejspakker
Filodej kan erstattes af butterdej, der rulles ud. Tilsæt evt. røget laks eller skinke.
Filodej købes ofte på frost. Husk at lade filodejen tø op i køleskabet ca. 4-6 timer før du skal bruge den. Så er det lettest at skille de tynde filodej-ark ad.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7098 kJ / 1696 kcal
Næringsindhold pr. 100g
845 kJ / 202 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 19,1 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 28,9 % | 14,4 g |
Fedt: | 52 % | 11,9 g |
Relateret video
Filodejspakker med æg og spinat