12-15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Filodej kan erstattes af butterdej, der rulles ud. Tilsæt evt. røget laks eller skinke.
Filodej købes ofte på frost. Husk at lade filodejen tø op i køleskabet ca. 4-6 timer før du skal bruge den. Så er det lettest at skille de tynde filodej-ark ad.
7098 kJ / 1696 kcal
845 kJ / 202 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 19,1 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 28,9 % | 14,4 g |
Fedt: | 52 % | 11,9 g |
200 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
50 g
Smeltet smør
|
|
5 plader
Filodej - optøet (ca. 200 g)
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
6
Æg
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|