Filodejspakker med æg og spinat

Filodejspakker med æg og spinat

30 min Morgenmad og brunch Frokost

Filodejspakker med æg og spinat. En lækker sprød servering til morgenmad, brunch, frokost - eller som en let aftensmad serveret med en mættende salat. Filodej er et fedtfattigt alternativ til butterdej. Sprødt, lækkert og nemt at arbejde med. Disse filodejspakker er virkelig lækre - ja de kan faktisk spises dagen lang...

Mere inspiration

Server fx filodejspakkerne med en lækker spidskålssalat.

Velbekomme!
Variation

Filodej kan erstattes af butterdej, der rulles ud. For en vegetarisk variant kan skinken erstattes med tomat i skiver.

OBS

Filodej købes ofte på frost. Husk at lade filodejen tø op i køleskabet ca. 4-6 timer før du skal bruge den. Så er det lettest at skille de tynde filodej-ark ad.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6660 kJ / 1592 kcal

Næringsindhold pr. 100g

965 kJ / 231 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 19,3 % 11 g
Kulhydrat: 26,7 % 15,2 g
Fedt: 54 % 14,1 g

Ingredienser