Filodejspakker med æg og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Lækker sprød servering til morgenmad eller brunch - eller som en let frokost evt. serveret med en salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Steg spinaten i 1 tsk af smørret i 1-2 min. ved høj varme. - eller til den er faldet sammen. Drys med salt og peber.
  2. Pensl filodejspladerne enkeltvis med smør (gen lidt til senere) og læg dem oven på hinanden. Del dem i 4 lige store firkanter og læg dem på en plade med bagepapir.
  3. Læg en skive skinke midt på hver firkant og fordel osten og spinaten herpå.
  4. Pensl kanterne med resten af smørret og sno dejen ind mod midten, så den danner en kant.
  5. Slå et æg ud i midten af hver filodejspakke, drys med salt og peber og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

12-15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Variation

Filodej kan erstattes af butterdej, der rulles ud. For en vegetarisk variant kan skinken erstattes med tomat i skiver.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag