Bagte æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

En lille nem frokost med æg - dejlig også til en brunch.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • cayennepeber
  • purløg

Tilbehør

  • 240 g hårdt ristet fuldkornsrugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent og steg løgene i ca. 2 min. til de er bløde. Drys med salt og muskat. Tilsæt spinat og lad den falde sammen. Fordel blandingen i 4 smurte ovnfaste forme eller glas. Fordel herefter ost og fløde. Knæk et æg i hver form/glas og bag dem midt i ovnen. Drys med cayennepeber og purløg og server dem varme med fx ristet rugbrød til.

Bagetid

15-18 min. ved 175°.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag