Bagte æg
45 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
En lille nem frokost med æg - dejlig også til en brunch.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Lille rødløg i tynde ringe (ca. 50 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
½ liter
Skyllede babyspinatblade
|
|
½ dl
Revet gul ost
|
|
4 spsk
Piskefløde
|
|
4
Æg
|
Pynt
Cayennepeber
|
|
---|---|
Purløg
|
Tilbehør
240 g
Hårdt ristet fuldkornsrugbrød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4845 kJ / 1158 kcal
Næringsindhold pr. 100g
762 kJ / 182 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 14,4 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 35,6 % | 15,9 g |
Fedt: | 50 % | 10,3 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.