Bagte æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

En lille nem frokost med æg - dejlig også til en brunch.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • cayennepeber
  • purløg

Tilbehør

  • 240 g hårdt ristet fuldkornsrugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent og steg løgene i ca. 2 min. til de er bløde. Drys med salt og muskat. Tilsæt spinat og lad den falde sammen. Fordel blandingen i 4 smurte ovnfaste forme eller glas. Fordel herefter ost og fløde. Knæk et æg i hver form/glas og bag dem midt i ovnen. Drys med cayennepeber og purløg og server dem varme med fx ristet rugbrød til.

Bagetid

15-18 min. ved 175°.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: