Bagte æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

En lille nem frokost med æg - dejlig også til en brunch.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • cayennepeber
  • purløg

Tilbehør

  • 240 g hårdt ristet fuldkornsrugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent og steg løgene i ca. 2 min. til de er bløde. Drys med salt og muskat. Tilsæt spinat og lad den falde sammen. Fordel blandingen i 4 smurte ovnfaste forme eller glas. Fordel herefter ost og fløde. Knæk et æg i hver form/glas og bag dem midt i ovnen. Drys med cayennepeber og purløg og server dem varme med fx ristet rugbrød til.

Bagetid

15-18 min. ved 175°.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: