Dekorative og velsmangende æg - som snacks, tapas eller til frokost.
6062 kJ / 1449 kcal
934 kJ / 223 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 12,7 % | 7 g |
Kulhydrat: | 38 % | 20,9 g |
Fedt: | 49,3 % | 12,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
25 g |
---|---|
Lille rødløg i tynde ringe (ca. 50 g)
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Fintrevet muskatnød
|
¼ tsk |
Skyllede babyspinatblade
|
½ liter |
Revet Arla® Emmentaler
|
½ dl |
4 spsk | |
Æg
|
4 |
Cayennepeber
|
|
---|---|
Purløg
|
Hårdt ristet fuldkornsrugbrød
|
240 g |
---|