Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.
16488 kJ / 3941 kcal
946 kJ / 226 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 18,4 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 36,6 % | 20,4 g |
Fedt: | 45 % | 11,5 g |
Frisk basilikum
|
2 dl |
---|---|
Babyspinatblade
|
2 dl |
Olivenolie
|
½ dl |
Rødvinseddike
|
2 spsk |
Kapers
|
1 spsk |
Små pillede fed hvidløg
|
2 |
Daggammelt franskbrød
|
50 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Filodej (ca. 125 g)
|
4 plader |
---|---|
Skind- og benfri laksefileter (ca. 500 g)
|
4 |
Æggeblomme - til pensling
|
1 |
Sorte sesamfrø
|
½ spsk |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
---|---|
Syrlige, røde æbler skåret i tynde skiver (ca. 250 g)
|
2 |
Lille rødløg skåret i tynde skiver (ca. 75 g)
|
1 |
Quinoa - koges og afkøles
|
50 g |
Salatost i tern
|
200 g |
Friske basilikum
|
---|
Groft flute
|
240 g |
---|