Ovnæggekage med grøntsager
45 min
•
Æggekagen passer sig selv i ovnen - imens er der tid til at stege bacon og dække bord.
Ingredienser
300 g
Optøet, frossen helbladet spinat
|
|
---|---|
400 g
Kolde, pillede kartofler i tern
|
|
2
Røde peberfrugter i korte strimler (ca. 300 g)
|
|
4
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Cayennepeber
|
2 tsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
---|---|
1½ dl
Creme fraiche
|
|
6
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
250 g
Bacon i skiver - steges
|
|
---|---|
300 g
Ristet rugbrød
|
|
Tomatketchup
|
Sådan gør du
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10113 kJ / 2417 kcal
Næringsindhold pr. 100g
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 19,5 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 11,4 g |
Fedt: | 35,1 % | 4 g |