Ovnæggekage med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

45 min

Æggekagen passer sig selv i ovnen - imens er der tid til at stege bacon og dække bord.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g optøet, frossen helbladet spinat
  • 400 g kolde, pillede kartofler i tern
  • 2 røde peberfrugter i korte strimler
  • 4 grofthakkede zittauerløg
  • 1 tsk groft salt
  • ¼ tsk cayennepeber

Tilbehør

  • 12 skiver bacon - sprødstegt (ca. 200 g)
  • 300 g ristet rugbrød
  • tomatketchup

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pres væden ud af spinaten, fx i en sigte. Bland de kogte kartofler, peberfrugter, løg, spinat, salt og cayennepeber i en smurt bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm).

Rør majstivelse og 2 spsk af fraichen sammen i en skål. Tilsæt resten af fraichen og pisk æg og salt i. Hæld fraicheblandingen over grøntsagerne og bag æggekagen midt i ovnen.

Ved serveringen

Server ovnæggekagen i bradepanden sammen med den sprødstegte bacon, ristet rugbrød og ketchup.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag