Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Du kan servere tærten som forret til 6 personer - anret tærten på portionstallerkener sammen med spegeskinke og ½ portion salat.
8962 kJ / 2142 kcal
850 kJ / 203 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 15,9 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 27,9 % | 14 g |
Fedt: | 56,2 % | 12,9 g |
Koldt smør
|
100 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
175 g |
Vand
|
1½ spsk |
Æg
|
1 |
---|---|
Mælk
|
1 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
100 g |
Tørret oregano
|
½ tsk |
Hovedsalat revet i grove stykker (ca. 150 g)
|
1½ liter |
---|---|
Icebergsalat revet i grove stykker (ca. 150 g)
|
¾ liter |
Spegeskinke i tynde skiver
|
100 g |
Top af forårsløg
|
---|