Små grøntsagssouffléer

Små grøntsagssouffléer

1 timer Tilbehør
Grøntsagssouffléer med blomkål, squash og porre er det perfekte tilbehør til gæstemiddagen. Soufflémassen er lavet med piskefløde og æg, hvilket giver en cremet æggemasse. Normalvis vender man stiftpiskede æggehvider i en soufflé, men vi har forsimplet opskriften ved at komme hele piskede æg i vores version af grøntsagssouffléer - hvilket gør det meget nemmere at stå med til en gæstemiddag. Skift blomkål, squash og porrer ud med årstiden grøntsager - og souffléerne kan varieres alt efter sæson men også efter rester i køleskabet.
Mere inspiration

Server fx en flanksteak til grøntsagssoufflérne.

Flanksteak
25 min
Flanksteak
(1)
Velbekomme!
Tip

Server souffléerne til fx stegte oksebøffer, kylling eller kalvekød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1360 kJ / 1360 kcal

Næringsindhold pr. 100g

234 kJ / 56 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 10 % 1,4 g
Kulhydrat: 6,6 % 0,9 g
Fedt: 83,4 % 5,3 g

Ingredienser