Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.
Server souffléerne til fx stegte oksebøffer, kylling eller kalvekød.
5444 kJ / 1301 kcal
223 kJ / 53 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 10 % | 1,3 g |
Kulhydrat: | 6,8 % | 0,9 g |
Fedt: | 83,2 % | 5 g |
200 g
Blomkål i små buketter
|
|
---|---|
1
Porre i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
1
Grøn squash i små tern (ca. 200 g)
|
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
¾ tsk
Fint salt
|
20 g
Smør
|
---|