Server fx en flanksteak til grøntsagssoufflérne.
Server souffléerne til fx stegte oksebøffer, kylling eller kalvekød.
5629 kJ / 1345 kcal
231 kJ / 55 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 9,7 % | 1,3 g |
Kulhydrat: | 6,5 % | 0,9 g |
Fedt: | 83,8 % | 5,2 g |
Blomkål i små buketter
|
200 g |
---|---|
Porre i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 |
Grøn squash i små tern (ca. 200 g)
|
1 |
Vand
|
1½ liter |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
2½ dl | |
Æg
|
3 |
Fint salt
|
¾ tsk |
Smør
|
20 g |
---|