Ca. 12 min. ved 225° - varmluft.
Det kræver mindst 2 pander, hvis du skal lave 8 selleribøffer eller mere. Derfor bager vi dem færdige i ovnen, så du kan få alle selleribøffer færdige på én gang. Vi foreslår ovnkartofler som tilbehør, så ovnen bliver fyldt op. Skal du ikke lave mere end 4 selleribøffer (eller færre - så de kan være i én pande) kan du i stedet brune de panerede selleriskiver ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side og derefter stege dem færdige i panden ved svag varme, ca. 5 min. på hver side. Eller du kan koge selleriskiverne i letsaltet vand i ca. 5 min., panere dem og derefter brune selleribøfferne ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side.
6345 kJ / 1516 kcal
612 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 16,5 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 15,8 % | 5,7 g |
Fedt: | 67,7 % | 11,2 g |
Lækre og sprøde er disse linsebøffer - og smager rigtig godt....