Lækre og sprøde er disse linsebøffer - og smager rigtig godt....
Det kræver mindst 2 pander, hvis du skal lave 8 selleribøffer eller mere. Derfor bager vi dem færdige i ovnen, så du kan få alle selleribøffer færdige på én gang. Vi foreslår ovnkartofler som tilbehør, så ovnen bliver fyldt op. Skal du ikke lave mere end 4 selleribøffer (eller færre - så de kan være i én pande) kan du i stedet brune de panerede selleriskiver ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side og derefter stege dem færdige i panden ved svag varme, ca. 5 min. på hver side. Eller du kan koge selleriskiverne i letsaltet vand i ca. 5 min., panere dem og derefter brune selleribøfferne ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side.
6107 kJ / 1460 kcal
595 kJ / 142 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 18,3 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 13,2 % | 4,6 g |
Fedt: | 68,5 % | 11 g |